برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 367 از 634 نخستنخست ... 267317357365366367368369377417467 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,661 به 3,670 از 6334

مشاهده : 1039862 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbinazir نمایش پست ها
    درست میگید ولی اون زمین برای مفهوم کلمه بود که میگه feel the earth move ولی با wiggle موافقم.نه گفتم انجمن شلوغ میشه تو چت روم باشه بهتره.مرسی بابت راهنمایی
    منظورم از شب اینه که قسمتی که رنگ زمین عوض میشه از آبی به نارنجی میره اون قسمت نارنجی شو بزار واسه اوج

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    از دیشب تاحالا بیدارم که چی؟که ساعت اوج سرعت اینترنت رو از دست ندم

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    درست میگید ولی اون زمین برای مفهوم کلمه بود که میگه feel the earth move ولی با wiggle موافقم.نه گفتم انجمن شلوغ میشه تو چت روم باشه بهتره.مرسی بابت راهنمایی

درود بیکرانه میتونید یه انفجار برای قسمت اوج بزارید انفجار رو به سفیدی ولی درکل کار جالب وقشنگی شده یه فونت

دیگه هم بزاری بد نیست خلاصه باید حسابی روش کار کنی فونتهای بیشتر رو امتحان کن .. آفرین آفرین روز به

روز در حال پیشرفتی آقا امین پایدار باشید...

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بیکرانه میتونید یه انفجار برای قسمت اوج بزارید انفجار رو به سفیدی ولی درکل کار جالب وقشنگی شده یه فونت

دیگه هم بزاری بد نیست خلاصه باید حسابی روش کار کنی فونتهای بیشتر رو امتحان کن .. آفرین آفرین روز به

روز در حال پیشرفتی آقا امین پایدار باشید...
    آره درست میگید به انفجار هم فکر کردم.با پلاگین shatter میشه چیز خوبی ساخت ولی به نظرم خیلی زیاده روی میشه.تو این چند ساعت(از دیشب تا الان)این ایده به ذهنم رسید که از تغیر یک دفعه ای رنگ و نور استفاده کنم.و رنگ های گرم تر توی صحنه بکار ببرم.ولی برای اینکار باید رنگ بندیه کل کار رو عوض کنم و یکم به آبی سرد ببرمش تا توی اوج آهنگ اون رنگ های گرم تازگی داشته باشن.برای فونت هم همیشه با انتخاب فونت خوب مشکل داشتم...مرسی بابت راهنمایی های دوستان و اساتید محترم

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    آره درست میگید به انفجار هم فکر کردم.با پلاگین shatter میشه چیز خوبی ساخت ولی به نظرم خیلی زیاده روی میشه.تو این چند ساعت(از دیشب تا الان)این ایده به ذهنم رسید که از تغیر یک دفعه ای رنگ و نور استفاده کنم.و رنگ های گرم تر توی صحنه بکار ببرم.ولی برای اینکار باید رنگ بندیه کل کار رو عوض کنم و یکم به آبی سرد ببرمش تا توی اوج آهنگ اون رنگ های گرم تازگی داشته باشن.برای فونت هم همیشه با انتخاب فونت خوب مشکل داشتم...مرسی بابت راهنمایی های دوستان و اساتید محترم
    انشالله کار که تکمیل شد بزارید توی تماشاخونه بهتره .. پایدار باشید...

Masoud Dezfuly آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11586
    دوستان من با انجمن توی لپتاب مشکل دارم کجا باید مطرح کنم که راهنمایی کنن دوستان؟ توی پی سی اینطوری نیست ها ولی اینجا مشکل دارم مشکلشو نمیگم تا تاپیک مخصوصش بهم معرفی شه باز کسی ایراد نگیره اینجا جای این سوالا نیست ادرس پرسیدن که دیگه جاش همینجاس که پربازدید ترینه

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    نقل قول نوشته اصلی توسط md666 نمایش پست ها
    دوستان من با انجمن توی لپتاب مشکل دارم کجا باید مطرح کنم که راهنمایی کنن دوستان؟ توی پی سی اینطوری نیست ها ولی اینجا مشکل دارم مشکلشو نمیگم تا تاپیک مخصوصش بهم معرفی شه باز کسی ایراد نگیره اینجا جای این سوالا نیست ادرس پرسیدن که دیگه جاش همینجاس که پربازدید ترینه
    سلام مسعود جان.خوبی؟
    داداش مشکلتون چیه؟
    راستی این امضا چیه اخه عزیز؟شما چه مشکلی ایجاد کردید.وقتی هر چیزی رو در بخش خودش وطرح کنید دیگه چه مشکلی پیش میاد؟

Member Website

شماره کاربری
    11586
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_hich نمایش پست ها
    سلام مسعود جان.خوبی؟
    داداش مشکلتون چیه؟
    راستی این امضا چیه اخه عزیز؟شما چه مشکلی ایجاد کردید.وقتی هر چیزی رو در بخش خودش وطرح کنید دیگه چه مشکلی پیش میاد؟
    سلام، خوب بودم تا نمیدونم چطوری اینترنتم یهو 5 دقیقه ای 130 مگ خورد تا ریست کردم طول کشید 20 مگ مصرف کرد
    خوب مسئله اینه من هنوز به جاهای مشکل سازی نرسیدم هیچ انجمنی نتونستم جامو محکم بچسبم اینجام واسه این دارم سعی میکنم چون علاقه مندم به انیمیشن سازی و در حال یاد گیری هستم
    خوب حالا مشکل من وقتی حدود 5 دقیقه ای دست به سایت انجمن نزنم میام صفحه رو رفرش کنم هی خودش خودش از انجمن خارج میشه دوباره باید یوزرنیم پسوردمو وارد کنم مشکل چیه؟
    ویرایش توسط Masoud Dezfuly : 07-03-14 در ساعت 10:27

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    نقل قول نوشته اصلی توسط md666 نمایش پست ها
    سلام، خوب بودم تا نمیدونم چطوری اینترنتم یهو 5 دقیقه ای 130 مگ خورد تا ریست کردم طول کشید 20 مگ مصرف کرد
    خوب مسئله اینه من هنوز به جاهای مشکل سازی نرسیدم هیچ انجمنی نتونستم جامو محکم بچسبم اینجام واسه این دارم سعی میکنم چون علاقه مندم به انیمیشن سازی و در حال یاد گیری هستم
    خوب حالا مشکل من وقتی حدود 5 دقیقه ای دست به سایت انجمن نزنم میام صفحه رو رفرش کنم هی خودش خودش از انجمن خارج میشه دوباره باید یوزرنیم پسوردمو وارد کنم مشکل چیه؟

موفق باشی مسعود جان
    عزیز از چه مرورگری استفاده میکنی؟مرورگرو عوض کن ببین درس میشه یا نه

Member Website

شماره کاربری
    11586
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_hich نمایش پست ها

موفق باشی مسعود جان
    عزیز از چه مرورگری استفاده میکنی؟مرورگرو عوض کن ببین درس میشه یا نه
    باشه عوضش میکنم ببینم چی میشه از گوگل کروم استفاده میکنم خونه هم همینه ولی هیچ مشکلی باهاش ندارم