برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 6334

مشاهده : 1040386 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminbinazir نمایش پست ها
    درست میگید ولی اون زمین برای مفهوم کلمه بود که میگه feel the earth move ولی با wiggle موافقم.نه گفتم انجمن شلوغ میشه تو چت روم باشه بهتره.مرسی بابت راهنمایی

درود بیکرانه میتونید یه انفجار برای قسمت اوج بزارید انفجار رو به سفیدی ولی درکل کار جالب وقشنگی شده یه فونت

دیگه هم بزاری بد نیست خلاصه باید حسابی روش کار کنی فونتهای بیشتر رو امتحان کن .. آفرین آفرین روز به

روز در حال پیشرفتی آقا امین پایدار باشید...

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بیکرانه میتونید یه انفجار برای قسمت اوج بزارید انفجار رو به سفیدی ولی درکل کار جالب وقشنگی شده یه فونت

دیگه هم بزاری بد نیست خلاصه باید حسابی روش کار کنی فونتهای بیشتر رو امتحان کن .. آفرین آفرین روز به

روز در حال پیشرفتی آقا امین پایدار باشید...
    آره درست میگید به انفجار هم فکر کردم.با پلاگین shatter میشه چیز خوبی ساخت ولی به نظرم خیلی زیاده روی میشه.تو این چند ساعت(از دیشب تا الان)این ایده به ذهنم رسید که از تغیر یک دفعه ای رنگ و نور استفاده کنم.و رنگ های گرم تر توی صحنه بکار ببرم.ولی برای اینکار باید رنگ بندیه کل کار رو عوض کنم و یکم به آبی سرد ببرمش تا توی اوج آهنگ اون رنگ های گرم تازگی داشته باشن.برای فونت هم همیشه با انتخاب فونت خوب مشکل داشتم...مرسی بابت راهنمایی های دوستان و اساتید محترم

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminbinazir نمایش پست ها
    آره درست میگید به انفجار هم فکر کردم.با پلاگین shatter میشه چیز خوبی ساخت ولی به نظرم خیلی زیاده روی میشه.تو این چند ساعت(از دیشب تا الان)این ایده به ذهنم رسید که از تغیر یک دفعه ای رنگ و نور استفاده کنم.و رنگ های گرم تر توی صحنه بکار ببرم.ولی برای اینکار باید رنگ بندیه کل کار رو عوض کنم و یکم به آبی سرد ببرمش تا توی اوج آهنگ اون رنگ های گرم تازگی داشته باشن.برای فونت هم همیشه با انتخاب فونت خوب مشکل داشتم...مرسی بابت راهنمایی های دوستان و اساتید محترم
    انشالله کار که تکمیل شد بزارید توی تماشاخونه بهتره .. پایدار باشید...