سلام
بنده مشکل عدم نمایش پیش نمایش بصورت کامل ، داخل افتر افکت رو دارم
یعنی وقتی که دکمه 0 رو از نام پد میزنم ، طبیعتا باید از اول تا آخر یک کامپوزیشن رو شروع کنه به نمایش دادن
اما فقط تا 2_3 ثانیه رو نمایش میده و ادامه نمیده
سلام
بنده مشکل عدم نمایش پیش نمایش بصورت کامل ، داخل افتر افکت رو دارم
یعنی وقتی که دکمه 0 رو از نام پد میزنم ، طبیعتا باید از اول تا آخر یک کامپوزیشن رو شروع کنه به نمایش دادن
اما فقط تا 2_3 ثانیه رو نمایش میده و ادامه نمیده
1- احتمال داره که محدوده work area را محدود کرده باشید، اول اطمینان حاصل کنید که work area را از ابتدا تا انتهای پروژه انتخاب کرده باشید:
با ماوس میتونید این محدوده رو کم و زیاد کنید و یا اینکه به ابتدای پروژه در خط زمان بروید و کلید B را بزنید، سپس به انتهاب پروژه برید و کلید N را بزنید.
2- احتما داره که حافظه RAM کافی برای نگهداری رندر و پیش نمایش را نداشته باشید، برای تست اینکه مشکل از کمبود حافظه است یا خیر، کیفیت پنجره پیش نمایش رو پایین بیارد و یک بار دیگه تست کنید و ببینید میزان زمان پیش نمایش رندر شده بیشتر میشه یا خیر:
![]()
سلام،خسته نباشین،ببخشین این مشکل من یکم عجیبه اخه هر کاری کردم نشدد رفعش کنم،یه اروری میده با عنوان cached preview needs 2 or more frames to playback![]()
سلام، لطفاً از بخش قوانین، روش ساخت تاپیک جدید رو مطالعه کنید و از این به بعد برای درخواست های خودتون یک تاپیک ایجاد کنید (البته قبل از زدن تاپیک، جست و جو هم فراموش نشه، مشکل فوق چندین بار مطرح و حل شده).
آموزش حل مشکل cached preview needs 2 or more frames در افترافکت
سلام من واقعا معذرت میخوام،چشم،حتما،ممنون بابت راهنماییتون![]()
تمام این کار هارو انجام دادم ولی نشد
قبلا بصورت کامل نشون میداد ولی الان نمیدونم مشکل از کجاست
مثلا اگر کل کامپوزیشن 10 ثانیه باشه ، 0 رو که برای پیش نمایش میزنم فقط 5 از ثانیه رو نشون میده و دوباره بر میگرده از اول
اون تنظیمات برای رفع پیغام خطای cached preview needs 2 or more frame بود. مشکل شما چیز دیگری است.
تاپیک زیر رو بررسی کنید:
http://forum.video-effects.ir/thread24948.html
ویرایش توسط pejii : 01-13-18 در ساعت 10:38
سلام ، تشکر مطالعه کردم