سلام دوستان چطوری میشه یه فایل ویدیویی رو از پشت یه متن نشون داد یعنی تصویر از داخل متن دیده بشه در درجه اول اگه تو پریمیر بشه که چه بهتر نشد تو افترم که بشه بد نیست کارمون را میوفته.
سلام دوستان چطوری میشه یه فایل ویدیویی رو از پشت یه متن نشون داد یعنی تصویر از داخل متن دیده بشه در درجه اول اگه تو پریمیر بشه که چه بهتر نشد تو افترم که بشه بد نیست کارمون را میوفته.
سلام
خوب این کارو با کمک Alpha می توانید کنید
اگه منظورتون اینه که مثلا کلا همه جا سیاه باشه و فقط نوشته VE توش ویدیوی شما باشه این آموزش رو ببینید
http://forum.video-effects.ir/thread11805.html
مثل این تصویر
![]()
آره داش حسین منظورم دقیقا همینه ....راستی شرمنده یه مدت بیرون در حال فیلم برداری هستیم کمتر به نت دسترسی دارم سر بزنم به سایت و از مطالب و اطلاعات خوبتون بهره مند بشم.انشالا جبران کنم.
داش حسین فایل و دیدم گیج شدم میشه یه توضیح بدی بخوام دقیقا مث همین چیزی که اینجا گداشتی تصویرم از پشت متن نشون داده بشه چکار کنم؟
خوب ببینید شما تو افتر افکت یک solid سیاه میسازید و یک نوشته سفید که حرکت داشته باشه و یا ثابت باشه تا لایه Matte یعنی سفید و سیاهی برای شما ساخته بشه
حالا در افتر افکت فیلم خودتون رو میزارید زیر این لایه و در تنظمیات Track Matte دستور میدید هر وقتی توی Composition بالایی تصویر من سفید شد این صحنه هم خودشو نشون بده
داش حسین راحت تر از این حرفا انجامش دادم....تو فتوشاپ یه سند درست کردم سیاه و متنمو با رنگ سفید نوشتم بعد لایه هارو یکی کردم و در نهایت متنو پاک کردم و پی ان جی سیوش کردم بعد تو همون پریمیر گذاشتمش رو فیلم. خیلی راحت تصویر از داخل متن نشون داده میشد