با سلام خدمت دوستان عزیز امروز میخوام بهتون بگم که چجور میشه فایل های موشن کپچر رو با کارکتر خودمون هماهنگ کنیم در cinema 4d
ابنم بگم که من از R16 استفاده میکنم امکان داره توی نسخه ها قبل سینما این گزینه ها جاهای دیگه ای باشه ولی فک کنم از R14 به بعد سرجاشون باشن فک کنم !
خب ابتدا کارکتر رو وارد نرم افزار میکنم
اگه ابجکتمون یک تیکه بود خب کاری نداریم ولی اگه از چند قسمت درست شده بود. همه ی گزینه های سازنده ی ابجکت رو میگیریم و بعد کلیک راست میزنیم و بعد گزینه connect objects رو میزینم بعد ابجکتمون یک تیکه میشه
2_ حالا از طریق merge.. فایل bvh یا همون موشن کپچر رو وارد میکنیم.
3_ کارکتر رو با اون اسکلت فایل موشن کپچر هم اندازه میکنیم ..دقت کنید ابجکت رو با فایل هم اندازه کنید.
4_بعد از اینکه هم اندازشون کردید اسکلت فایل bvh رو با ابجکت یکی میکنیم یعنی اینجوری
5_حواستون باشه که این کار رو دقیق انجام بدید و از دکمه برگشت به هیچ وجع در این کار برای برگشتن به حالت قبلی استفاده نکنید زیرا اسکلت فایل به حالت اول بر میگردد
6- خب حالا بر روی اسکلت فایل کلیک راست کرده و گزینهselent children را انتحاب نماید
7- بعد از انتخاب این گزینه خط هایی به رنگ های قرمز و سبز و ابی بر مفصل های اسکلت می اید
8-حالا کلید control را گرفته و ابجکت کارکتر را انتخاب نمایید .
9- حالا از منوی بالا گزینه character را انتخاب کنید بعد گزینه commands و بعد گزینه ی bind را بزنید..
......تمام
برای دانلود فایل های موشن کپچر bvh به اینجا بیایید...
http://forum.video-effects.ir/thread14025.html
اگه هم انیمیت در نظرتون بود بگید سعی میکنم بزارم ......