برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

مشاهده : 1584 , پاسخ ها : 4
موضوع: Amir Solo Coming soon

Amir Solo Coming soon

سلام به تمامی استاد های عزیز این موزیک ویدیو دوسته خوبه که ادیت رو من انجام دادم
    خواستم هم تماشا کنید هم نظری بدید تا مشکلات خودم رو بگیرم

نم نمیدونستم با چه برنامه ای تنظیم کنم رنگ رو چون جدیدا خیلی برنامه های تنظیم رنگ اومدن دوست داشتم ی پیشنهاد به من بدید
    موزیک دوستم از طرف رادیو جوان تایید شده و لیبلم خوده فقط راهنمایی کنید ممنون

http://uplod.ir/szxh5pmd8ozp/amir_solo_pro_2.mp4.htm

ببینید برنامه های زیادی برای اصلاح رنگ نیومده که مورد تایید استانداردها باشه... من دو برنامه که مورد تایید بوده رو دیدم و اونها هم داوینچی ریزولت و اسپیدگرید بودن.
    در مورد تدوین کار هم چون تدوین موزیک ویدئو یکم صلیغه ای می شه نظری ندارم. فقط دلیل لرزشهای زیاد تصویر رو نفهمیدم. مثلاً تو پلان سوم تصویر می تونست خیلی نرم و بدون لرزش باشه و حرکت دالی رو انجام بده. حتی اگر مثل موزیکی که برای همین پروژه انتخاب کردین موزیک اصلی شلوغ باشه (داواستپ) باز هم نیازی نیست چشم بیننده بخاطر لرزش ها خسته بشه. می شه با افکت های هنگام تدوین هیجان رو بالا برد.

نقل قول نوشته اصلی توسط cubic_art نمایش پست ها
    ببینید برنامه های زیادی برای اصلاح رنگ نیومده که مورد تایید استانداردها باشه... من دو برنامه که مورد تایید بوده رو دیدم و اونها هم داوینچی ریزولت و اسپیدگرید بودن.
    در مورد تدوین کار هم چون تدوین موزیک ویدئو یکم صلیغه ای می شه نظری ندارم. فقط دلیل لرزشهای زیاد تصویر رو نفهمیدم. مثلاً تو پلان سوم تصویر می تونست خیلی نرم و بدون لرزش باشه و حرکت دالی رو انجام بده. حتی اگر مثل موزیکی که برای همین پروژه انتخاب کردین موزیک اصلی شلوغ باشه (داواستپ) باز هم نیازی نیست چشم بیننده بخاطر لرزش ها خسته بشه. می شه با افکت های هنگام تدوین هیجان رو بالا برد.
    ممنون خیلی کمک کردید

اگه رادیو جوان ویدیو رو تایید کرده فایل لوگوی خودشون رو بذار .اگه بدون هماهنگی اونا لوگو بزنی متوجه بشن موزیک ویدیوت پخش نمیشه

نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی نمایش پست ها
    اگه رادیو جوان ویدیو رو تایید کرده فایل لوگوی خودشون رو بذار .اگه بدون هماهنگی اونا لوگو بزنی متوجه بشن موزیک ویدیوت پخش نمیشه
    بله آقا تایید شده موزیک ( من گفتم درباره موزیک ویدیو نظر بدید نه لگوی رادیو جوان بعده خودمم میدونم که متوجه بشن بدونه هماهنگی بوده پخش نمیکنن )
    لطفا پست رو بخونید از شما که با تجربه ترید تو سایت بعیده
    ولی بازم ممنون از گفتتون