برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 27

مشاهده : 5489 , پاسخ ها : 26
موضوع: شارپ نبودن تصویر

نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی نمایش پست ها
    7d مگه چند فریم میگیره؟
    یه نمونه بده ببینم
    منظورم با نیکون هست که اسلو های خوبی میگیرم ....7 دی که داشتم 720 رو 60 فریم میگرفت .. اما نیکون دی5300 که الان دارم 1080 رو 60 فریم میگیره ...نمونش الان ندارم ولی در اولین فرصت میگرم و نشونتون میدم .. الان یه نمونه قدیمیشو دارم که از خودم گرفته شده

نقل قول نوشته اصلی توسط amirabbas414 نمایش پست ها
    جون من جواب این سوالمو بدین . لنز خوب 50 1.4 خوبه؟
    این لنز یکی از لنزهای با کیفیت هست ..هر چی اف هم پایینتر باشه باعث میشه که در شرایط نوری کم هم لنز کارایی خوبی داشته باشه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی نمایش پست ها
    7d مگه چند فریم میگیره؟
    یه نمونه بده ببینم
    یاشار جان دوربین فعلیم و نمونه اسلوش رو توی این تاپیک میتونی ببینی ...
    قدرت اسلوموشن در دوربین های dslr

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid980090 نمایش پست ها
    یاشار جان دوربین فعلیم و نمونه اسلوش رو توی این تاپیک میتونی ببینی ...
    قدرت اسلوموشن در دوربین های dslr
    وحید من میخوام ویدیو خوب ظبط کنم فعلا قدرت خرید دوربین ندارم چون میخوام لنز بخزم حالا ب نظرت پولمو بدم لنز خوب مثه 1.4 50 بخرم یا برم بادی یه 7 دی بخرم؟ دوربین فعلیم 60 d هستش

وحید من میخوام ویدیو خوب ظبط کنم فعلا قدرت خرید دوربین ندارم چون میخوام لنز بخزم حالا ب نظرت پولمو بدم لنز خوب مثه 1.4 50 بخرم یا برم بادی یه 7 دی بخرم؟ دوربین فعلیم 60 d هستش
    تقریبا چقدر موجودی داری ؟
    قیمت لنزی که میخوای حدود 1200 تا 1250 هستش ..من خودم شخصا 7 دی رو خیلی بیشتر از 60 دی دوست دارم ..
    به نظرم یا 7 دی بگیر با لنز 50 اف 1.8 ( حدودا 350 تومنه و تقریبا همون کیفیت تصویر رو بهت میده که 1.4 میده اما خب بوکش یکمی کمتره ولی بازم اگه بتونی بااهاش کار کنی خوبه و بعدا که پول اومد دستت اف 1.4 بگیر و اینو بفروش ...)
    یا اینکه یکی از دوربین های من بگیر ... نیکون دی 5300... توی لینک بالایی که گذاشتم نمونه اسلوشو گذاشتم .... توجه کن که من فول اچ دی رکورد کردم و این تصویر رو چقدر فایلش رو کوچیک کردم که شده 16 مگ ولی بازم کیفیت داره .....
    من این کیفیت خروجی رو توی کانن ندیدم ....

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid980090 نمایش پست ها
    تقریبا چقدر موجودی داری ؟
    قیمت لنزی که میخوای حدود 1200 تا 1250 هستش ..من خودم شخصا 7 دی رو خیلی بیشتر از 60 دی دوست دارم ..
    به نظرم یا 7 دی بگیر با لنز 50 اف 1.8 ( حدودا 350 تومنه و تقریبا همون کیفیت تصویر رو بهت میده که 1.4 میده اما خب بوکش یکمی کمتره ولی بازم اگه بتونی بااهاش کار کنی خوبه و بعدا که پول اومد دستت اف 1.4 بگیر و اینو بفروش ...)
    یا اینکه یکی از دوربین های من بگیر ... نیکون دی 5300... توی لینک بالایی که گذاشتم نمونه اسلوشو گذاشتم .... توجه کن که من فول اچ دی رکورد کردم و این تصویر رو چقدر فایلش رو کوچیک کردم که شده 16 مگ ولی بازم کیفیت داره .....
    من این کیفیت خروجی رو توی کانن ندیدم ....
    وحید الان تو خونه یه تیکه ضبط کردم اسلوموشنن کردم حالم بهم خورد . مزخرفه 60d . اصلا 60 فریم که نیمیگیره در هیچ سایزیش. خدا عمرت بده که بهم گفتی الان . سرعت فیلم رو آوردم پاینن رو 30 تا . 50 فریم ضبط کرده بودم با شاتر 4000 و ایزوی ATUO . حالم بد شد. . فقط الان من حدود 2.5 دارم . چی بخرم؟؟؟

وحید الان تو خونه یه تیکه ضبط کردم اسلوموشنن کردم حالم بهم خورد . مزخرفه 60d . اصلا 60 فریم که نیمیگیره در هیچ سایزیش. خدا عمرت بده که بهم گفتی الان . سرعت فیلم رو آوردم پاینن رو 30 تا . 50 فریم ضبط کرده بودم با شاتر 4000 و ایزوی ATUO . حالم بد شد. . فقط الان من حدود 2.5 دارم . چی بخرم؟؟؟
    خب خیلی خوبه بودجه ی خوبی داری .....
    من خودم یه زمانی عشقم کنون بود اما با خریدن نیکون و تستش متوجه شدم که بنز هم نسبت به پیکان خیلی بهتره ..خخخخخخ

ویدیوی منو دیدی ؟؟؟؟؟؟ اسلوش رو حال کردی؟؟؟؟؟

همین دوربین رو بخر //2 تومن پول دوربین با لنز فابریکشه و 400 تومن هم بده یه 50 فیکس واسش بگیر و تموم ...زندگی کن باهاش

وحید شنیدم نیکون ربای فوکوس کشی خیلی مزخرفه . اصلا اجازه تغییر دیافراگ موقع تصیر برداری نمی ده .و

وحید ی سوال دگ هم دارم لنزی که الان دارم استفادا ه میکنم کنز کیته . دلیل اسلوموشن خیلی افتضاحه 60d همینه؟ اگکه لنز بشه 1.4 امکان داره اسلوموشن ش عالی بشه ؟؟/ یا لنز تاثیری نداره؟

وحید ی سوال دگ هم دارم لنزی که الان دارم استفادا ه میکنم کنز کیته . دلیل اسلوموشن خیلی افتضاحه 60d همینه؟ اگکه لنز بشه 1.4 امکان داره اسلوموشن ش عالی بشه ؟؟/ یا لنز تاثیری نداره؟
    شنیده بودم لنز به کیپفیت و کنتراست تصویر ربط داشته باشه اما به اسلو هیچ ربطی نداره /////
    یه لنز خوب میتونه عملکرد دیده شدن بهتر جزئیات رو نشون بده و اونم بازم به سی پی یوی دوربین مربوطه که قادر باشه فیلم رو با فریم ریت بالا و جزئیات بیشتر ثبت کنه

آقا اگه اسلو میخوای طرف کنون نرو ...نیکون بگیر ..یه لنز خوبم بنداز روش ..لنز من 18-140 بود توی اون تصویر
    من خودم با 70 دی هم فیلم گرفتم اما کم میاره و اگرم بخوایم کم نیاره باید بهترین شرایط نوری رو محیا کنیم و اسپید شاتر رو روی آخرین سرعت بذارید..

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین