متوجه نشدم دوست گرامي خوب پس چجوري ويدئوروميدين به من ؟
نه حجم دارم اما اون قد نیستش الان که نگاه کردم دیدم همون نرم افزاری هست که شما گفتین
اسمش
Camtasia Studio 6
من محل تحصیلم هستم برا همین با گوشی میام خونه اینترنت ADSL دارم که میشه دانلود کرد اما اون برنامه ای که گفتی دارم ولی بازم حجمش زیاد
نه حجم دارم اما اون قد نیستش الان که نگاه کردم دیدم همون نرم افزاری هست که شما گفتین
اسمش
Camtasia Studio 6
من محل تحصیلم هستم برا همین با گوشی میام خونه اینترنت ADSL دارم که میشه دانلود کرد اما اون برنامه ای که گفتی دارم ولی بازم حجمش زیاد
من خودم همين دوتا اموزشو كه براتون گذاشتم شد 600مگ با كمتازيا درست كردم شد 40 مگ هر كدوم
انشاالله که متوجه تمام حرفام بشید
ممنون التماس دعا
یا علی
بله متوجه شدم كامل خوب تمامش با مالتي مديا بيلدر و مالتي مديا استاديو كار شده افكتها هم با همون گالري عكس ميشه ساخت مثلا كتابو كه ورق ميخورد راحت با سينما 4d ميشه ساخت پروانه ها با فلش و افتر افكت يعني چند تا نرمافزار با هم بايد كار بشه دوست گرامي
بله متوجه شدم كامل خوب تمامش با مالتي مديا بيلدر و مالتي مديا استاديو كار شده افكتها هم با همون گالري عكس ميشه ساخت مثلا كتابو كه ورق ميخورد راحت با سينما 4d ميشه ساخت پروانه ها با فلش و افتر افكت يعني چند تا نرمافزار با هم بايد كار بشه دوست گرامي
ممنون میتونید حالا کمکم کنید که بتونم یه چیز خوب بسازم ممنون میشم از لطف تون
ببخشید شرمنده میشه خواهش کنم خودتون شبیه به همین چیزی که بهتون توضیح دادم یه پرژه بسازین که تمام چیزهای که من میخوام توش قرار داده بشه و من بتونم از روی همون انجام بدم تا یاد بگیرم
ممنون میتونید حالا کمکم کنید که بتونم یه چیز خوب بسازم ممنون میشم از لطف تون
ببخشید شرمنده میشه خواهش کنم خودتون شبیه به همین چیزی که بهتون توضیح دادم یه پرژه بسازین که تمام چیزهای که من میخوام توش قرار داده بشه و من بتونم از روی همون انجام بدم تا یاد بگیرم
التماس دعا
یاعلی
دوست گرامي كمك كه ميتونم بكنم ولي دست تنها وقت ميبره اكثرا گروهي انجام ميدن شما ميخواييد براتون درست كنم يا اموزش بدم ؟
ببخشید من فقط مالتی مدیا و فلش رو دارم اگه نرم افزار دیگه ای هم هست اسمش رو بگین دانلود میکنم شما اموزشش رو بدین ممنون نون میشم از لطف تون
یا علی
سلام دوست گرامي اگه كتاب كه ورق ميخورد رولازم داريد cinema4d نصب كنيد توي فروشگاه سايت هم هست همراه آموزش
ولي اين بخش برا آموزش فلش هست كه من آموزش ميدم