برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 415

مشاهده : 181132 , پاسخ ها : 414
موضوع: آموزشهاي درخواستي نرم افزار فلش

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط alimorteza نمایش پست ها
    خوب چطور من مطلب بذارم توی نرم افزار
    متوجه نشدم چه مطلبي دوست گرامي كدوم نرم افزارفلش يا افترافكت ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط neda * نمایش پست ها
    متوجه نشدم چه مطلبي دوست گرامي كدوم نرم افزارفلش يا افترافكت ؟
    من این رو میخوام بدونم اینکه با نرم افزار افترافکت قالبش رو درست میکنیم اما اینو میخوام بدونم که ما قالبش رو درست کردیم اما متن ها و عکس ها فیلم ها و همه مطالب رو ما چطوری توی نرم افزاری که قالبش رو درست کردیم بریزیم و اجرا بشه یا فک کنم اینجوری باشه که قالب رو اونجا بسازیم بعد بیایم فلش مطالب رو بهش اضافه کنیم میشه بهم بگین که چطور میتونم این کار رو بکنم یا توی خودت افتر افکت هم میشه این کار رو کرد

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    من این رو میخوام بدونم اینکه با نرم افزار افترافکت قالبش رو درست میکنیم اما اینو میخوام بدونم که ما قالبش رو درست کردیم اما متن ها و عکس ها فیلم ها و همه مطالب رو ما چطوری توی نرم افزاری که قالبش رو درست کردیم بریزیم و اجرا بشه یا فک کنم اینجوری باشه که قالب رو اونجا بسازیم بعد بیایم فلش مطالب رو بهش اضافه کنیم میشه بهم بگین که چطور میتونم این کار رو بکنم یا توی خودت افتر افکت هم میشه این کار رو کرد

بله ميشه ولي اكثرش با افتر افكت درست شده ميشه فلش و افتر افكت رو ادغام كرد با هم .

بله ميشه ولي اكثرش با افتر افكت درست شده ميشه فلش و افتر افكت رو ادغام كرد با هم .
    میتونید کمکم کنین که یادشون بگیرم و من باید الان از کجا شروغ به کار کنم.....؟

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    میتونید کمکم کنین که یادشون بگیرم و من باید الان از کجا شروغ به کار کنم.....؟

دوست گرامي بايد افتر افكت كار كرده باشين كه بتونيد انجام بدين يا اينكه يه نمونه ديگه پيدا كنيد كه با فلش هم بشه درستش كرد

دوست گرامي بايد افتر افكت كار كرده باشين كه بتونيد انجام بدين يا اينكه يه نمونه ديگه پيدا كنيد كه با فلش هم بشه درستش كرد
    خوب ما با افترافکت کارکردیم و یاد گرفتیم اونجا میشه مطالب رو توش قرار داد یا باید بیام فلش دوباره
    بنظر خودتون با افترافکت میشه چیز بهتری اراىه داد یا فلش.....؟

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    خوب ما با افترافکت کارکردیم و یاد گرفتیم اونجا میشه مطالب رو توش قرار داد یا باید بیام فلش دوباره
    بنظر خودتون با افترافکت میشه چیز بهتری اراىه داد یا فلش.....؟

اون افكتها بايد با افترافكت درست بشن بعد اونها كه روشون كليك ميشه با فلش هم ميشه ولي به نظر من همش با افتر افكت و فلش با هم بود ميشه درست كنيد
    تو افترافكت بعد توي فلش ادامشو انجام داد