نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad Moeini نمایش پست ها
بسیار متشکرم از شما که وقت با ارزشتون رو برای دیدن این کلیپ گذاشتین
حرفهای شما کاملا درسته مخصوصا در خصوص رنگها..
چون صدایی که حاج محمود کریمی خونده بودن فضای شب داشت واسه همین دوست داشتم فضای شب رو بیشتر نشون بدم و به همین دلیل کمی رنگها شبیه آبی تیره بود و اون خرابه هم توی فتوشاپ خیلی زمان ازم گرفت و دیگه طوری شد که تصحیح رنگ خیلی برام مشکل شد و دیگه رشته کار از دستم در رفت، فضا کاملا سه بعدی بود و کار با دوربین بسیار مشکل بود و چون لایه ها زیاد بودن یکسان در آوردن رنگها واقعا کار نفس گیری بود... باور کنید دیگه خیلی جاها حتی سایه ها رو هم بیخیال شدم، از طرفی هم فرصت کمی که برای تحویل کار داشتم باعث شد کمی کم کاری پیش بیاد...
5 روز کامل(صبح تا نصف شب) وقت گذاشتم(خودمم به چند جا سوتی که دادم اعتراف میکنم ) انشاالله حتما در کارهای بعدی مدنظر قرار میدم
با تشکر از نظرات ارزشمندتون
درود بر شما بله آقا محمد این کار انیمیشن و جلوه های ویژه رو کاملا میشناسم و من همیشه تاکید دارم

که گروه باید با هم کار کنند تا یه کار یه نتیجه خیلی خوب بده..

چون همیشه دو فکر و دو نفر راحت تر از یه نفر کار میکنند و همینطور خستگی کمتره هر کسی یه بخشی

از کار رو به عهده میگیره و خیلی راحت کار میکنند...گروه نتیجه ای رو میده که یه نفر نمیتونه به تنهای

انجام بده درسته نتیجه کار خستگی رو در میاره ولی بازهم اون چیزی که همیشه مد نظر خود آدمه در نمیاد ...

امیدوارم کارهای بهتری ببینیم منتظریم و همینطور منتظر یه آموزش فوق العاده هم هستیم ...:26: