نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما ندا جان فکر کنم همین پیغامه خودش ویروس باشه از صبح داره همینطوری آنتی ویروسم اسکن میکنه! فقط تا حالا کل کامپیوتر سه تا اونم گمون کنم کرک رو اشتباه گرفته !!! الان داره اسکن میکنه! تاببینم!من اوکی نکردم پیغام رو چون اصلا نمیدونم چیه من خودم آنتی ویروس قوی دارم همیشه آپدیته! شانس من نصفه شب اومد رو سيستمم منم گيج خواب بودم ok كردم رفت نميدونم چيزي نشد ولي صد در صد ويروسه
نوشته اصلی توسط neda * شانس من نصفه شب اومد رو سيستمم منم گيج خواب بودم ok كردم رفت نميدونم چيزي نشد ولي صد در صد ويروسه :40:آوخخخخخخخ ای داد بیداد آنتی ویروسو بزن اسکن کنه؟!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor :40:آوخخخخخخخ ای داد بیداد آنتی ویروسو بزن اسکن کنه؟! فكر نكنم فايده داشته باشه احتمالا اطلاعاتو از رو سبستم ميدزده من اينطور فكر ميكنم كارش اينه ديگه حتما دزديده تا الان
نوشته اصلی توسط neda * فكر نكنم فايده داشته باشه احتمالا اطلاعاتو از رو سبستم ميدزده من اينطور فكر ميكنم كارش اينه ديگه حتما دزديده تا الان باید ویندوز عوض کنی ندا جون تا سیستمتو تخریب نکرده!آنتی ویروست چیه؟!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor باید ویندوز عوض کنی ندا جون تا سیستمتو تخریب نکرده!آنتی ویروست چیه؟! kaspersky دارم ويندوز عوض كنم كه خيلي بده تمام نرم افزارا بايد دوباره نصب بشه
نوشته اصلی توسط neda * kaspersky دارم ويندوز عوض كنم كه خيلي بده تمام نرم افزارا بايد دوباره نصب بشه چاره ای نیست ندا جان باید این کارو بکنی اگه اطلاعاتتو بدزده که بدتره این مثل کرمه!!!! و خطرناکه تخریب سخت افزاری هم ممکنه بکنه مثلا دور از جنابت هاردتو بسوزونه ..این کارو بکن حتما" نرم افزارو دوباره نصب کن! ببین چه آنتی ویروس قوی تری هست نصب کنید...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor چاره ای نیست ندا جان باید این کارو بکنی اگه اطلاعاتتو بدزده که بدتره این مثل کرمه!!!! و خطرناکه تخریب سخت افزاری هم ممکنه بکنه مثلا دور از جنابت هاردتو بسوزونه ..این کارو بکن حتما" نرم افزارو دوباره نصب کن! ببین چه آنتی ویروس قوی تری هست نصب کنید... بله باشه ميگن nod بهترينه بايد اونو نصب كنم
مشاهده قوانین انجمن