نوشته اصلی توسط Elka Eydipor شما چون توی لیست دوستان من هستید نه دیگه الان نوشته یکی از دوستان شما! اصلا من چیزی که مربوط به دوستان باشه رو ندارم!!
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi اصلا من چیزی که مربوط به دوستان باشه رو ندارم!! خوب عکس از یه کاربر عادی که دوست شماست بزارید ببینم؟!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خوب عکس از یه کاربر عادی که دوست شماست بزارید ببینم؟! ببینید برای تمام کاربران همینجوری نشون میده !! یعنی من برای هیچکس نمیتونم درخواست دوستی بفرستم !!!!
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi ببینید برای تمام کاربران همینجوری نشون میده !! یعنی من برای هیچکس نمیتونم درخواست دوستی بفرستم !!!! خوب الان این خانم توی لیست شما نیست؟! اگه نیست و اینطوری هست باید برید تنظیماتتون رو درست کنید احتمالا" تیک رو برداشتید خودتون؟!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خوب الان این خانم توی لیست شما نیست؟! اگه نیست و اینطوری هست باید برید تنظیماتتون رو درست کنید احتمالا" تیک رو برداشتید خودتون؟! این خانوم توی لیسته دوستان من هست اصلا موضوع اینه که یه چیزی کم شده واسه من منکه به تنظیمات دست نزدم حالا چیکار باید کنم؟ توی کدوم قسمت؟
نوشته اصلی توسط elka eydipor خوب الان این خانم توی لیست شما نیست؟! اگه نیست و اینطوری هست باید برید تنظیماتتون رو درست کنید احتمالا" تیک رو برداشتید خودتون؟! نرم افزار بازی سازی udk خوبه ؟
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi این خانوم توی لیسته دوستان من هست اصلا موضوع اینه که یه چیزی کم شده واسه من منکه به تنظیمات دست نزدم حالا چیکار باید کنم؟ توی کدوم قسمت؟ الان درست نشد ؟ الان واسه شما من درست نشدم ؟
نوشته اصلی توسط Effector الان درست نشد ؟ الان واسه شما من درست نشدم ؟ نه واسه من مشکل داره
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi این خانوم توی لیسته دوستان من هست اصلا موضوع اینه که یه چیزی کم شده واسه من منکه به تنظیمات دست نزدم حالا چیکار باید کنم؟ توی کدوم قسمت؟ توی تنظیمات اختصاصی پروفایل...برید اونجا..
کسی راجب به نرم افزار udk اطلاعاتی داره ؟ یعنی کلا در مورد نرم افزار بازی سازی میدونید کدوم بهتره ؟ من دیگه بهتره برم بخوابم
مشاهده قوانین انجمن