نوشته اصلی توسط vahid mostaghim Infinite Ocean بدبختی که آموزش های مورد نظر من برای سینما 4 هست . ای بابا !
به این شکل میتونید سرچ کنید
نوشته اصلی توسط amin1379 ولی من کسانی رو هم سراغ دارم که با سینما 4 کار میکردن الان اومدن مکس و میگن مکس خیلی بهتره . شما خودت تست کن ببین چی میشه ..
????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? . ?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !
نوشته اصلی توسط Effector به این شکل میتونید سرچ کنید ممنون از راهنماییتون . مشکلم حل شد . این یه خورده قاطی کرده بود . گیر میکرد بعد هیچی نمیاورد .
نوشته اصلی توسط amin1379 ولی من کسانی رو هم سراغ دارم که با سینما 4 کار میکردن الان اومدن مکس و میگن مکس خیلی بهتره . البته بعضی ها با محیط نرم افزار Cinema 4D راحت نیستند ! شاید دیگه 3D Max من کار کردم با محیط راحت نبودم با تشکر الان میرم نصب میکنم ببینم چی بوده حالا
نوشته اصلی توسط Effector البته بعضی ها با محیط نرم افزار Cinema 4D راحت نیستند ! شاید دیگه 3D Max من کار کردم با محیط راحت نبودم با تشکر الان میرم نصب میکنم ببینم چی بوده حالا میرید سینما 4 نصب کنید یا مکس رو ؟
نوشته اصلی توسط amin1379 میرید سینما 4 نصب کنید یا مکس رو ؟ من تقریبا کاملا Cinema 4D رو بلدم میخوام 3D Max رو یاد بگیرم نمیدونم خوبه یا نه
نوشته اصلی توسط Effector من تقریبا کاملا Cinema 4D رو بلدم میخوام 3D Max رو یاد بگیرم نمیدونم خوبه یا نه در این اصلا شک نکنید که مکس عالیه . یعنی حرف نداره . من با مایا و سافت ایمیج هم کار کردم ولی مکس هم راحت تره هم بهتره .
نوشته اصلی توسط amin1379 در این اصلا شک نکنید که مکس عالیه . یعنی حرف نداره . من با مایا و سافت ایمیج هم کار کردم ولی مکس هم راحت تره هم بهتره . وای وای شما چطوری این 3D Max رو کار میکنید محیط سختی داره وای خدایا Cinema 4D رو عشقه
نوشته اصلی توسط Effector وای وای شما چطوری این 3D Max رو کار میکنید محیط سختی داره وای خدایا Cinema 4D رو عشقه خوب اولش معلومه که فکر میکنید سخته ! به نظر من اتفاقا فوق العاده ساده هستش . خیلی راحته .
مشاهده قوانین انجمن