نوشته اصلی توسط amin1379 در این اصلا شک نکنید که مکس عالیه . یعنی حرف نداره . من با مایا و سافت ایمیج هم کار کردم ولی مکس هم راحت تره هم بهتره . وای وای شما چطوری این 3D Max رو کار میکنید محیط سختی داره وای خدایا Cinema 4D رو عشقه
نوشته اصلی توسط Effector وای وای شما چطوری این 3D Max رو کار میکنید محیط سختی داره وای خدایا Cinema 4D رو عشقه خوب اولش معلومه که فکر میکنید سخته ! به نظر من اتفاقا فوق العاده ساده هستش . خیلی راحته .
نوشته اصلی توسط Effector وای وای شما چطوری این 3D Max رو کار میکنید محیط سختی داره وای خدایا Cinema 4D رو عشقه شما میخواید چیکار کنید ؟ معماری میخواید کار کنید ؟
نوشته اصلی توسط amin1379 شما میخواید چیکار کنید ؟ معماری میخواید کار کنید ؟ نه میخوام برای مدلینگ و تبلیغات
نوشته اصلی توسط Effector نه میخوام برای مدلینگ و تبلیغات تا جایی که من میدونم ، مکس برای مدلینگ عالیه ولی برای تبلیغات شنیدم cinema 4d بهتره .
نوشته اصلی توسط amin1379 تا جایی که من میدونم ، مکس برای مدلینگ عالیه ولی برای تبلیغات شنیدم cinema 4d بهتره . نه Cinema 4D بهتره از نظر من واسه هر دوتاش شما باید بلد باشین کار کنید
نوشته اصلی توسط Effector نه Cinema 4D بهتره از نظر من واسه هر دوتاش شما باید بلد باشین کار کنید پس دیگه باسه ی چی میخواین مکس رو شروع کنید شما که اینطوری فکر میکنید ؟
نوشته اصلی توسط amin1379 پس دیگه باسه ی چی میخواین مکس رو شروع کنید شما که اینطوری فکر میکنید ؟ Max خیلی خیلی محیط سختی داره ولی شاید بشه ازش کار کشید ولی Cinema 4d خیلی خیلی آسون هست ولی 100% میشه ازش کار کشید
مشاهده قوانین انجمن