برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeidvhc نمایش پست ها
    ببخشید اگه بصورت تصویری یا فیلمی نشون بدین ممنون میشم چون من واقعا متوجه نشدم

اين اموزشهارو ببينيد

http://www.video-effects.ir/?p=3339
    http://www.video-effects.ir/?p=1633

نقل قول نوشته اصلی توسط neda * نمایش پست ها
    ممنون به خاطر اینا ولی خب من افتر افکت 4 رو دارم روی این که پلاگین کمرا تری دی اجرا نمیشه
    دومین اموزش هم قبلا دیده بودم باهاش کار کردم اما متسفانه با اون نمی تونم اون چیزی که حسین هادی پور عزیز تو فیلم نشون میده انشتشو می زنه و یه صفحه باز میشه و اینو خودم ساختم ولی من اون یکی مدلو می خواستم که تو عکسم نشون دادم که اینجا میگه حتما باید افتر افکت 6 رو نصب بکنید ولی متسفانه من ویندوزمم 32 بیتی هست نمی تونم که افتر 6 رو نصب بکنم چی کار کنم ایا

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    ممنون به خاطر اینا ولی خب من افتر افکت 4 رو دارم روی این که پلاگین کمرا تری دی اجرا نمیشه
    دومین اموزش هم قبلا دیده بودم باهاش کار کردم اما متسفانه با اون نمی تونم اون چیزی که حسین هادی پور عزیز تو فیلم نشون میده انشتشو می زنه و یه صفحه باز میشه و اینو خودم ساختم ولی من اون یکی مدلو می خواستم که تو عکسم نشون دادم که اینجا میگه حتما باید افتر افکت 6 رو نصب بکنید ولی متسفانه من ویندوزمم 32 بیتی هست نمی تونم که افتر 6 رو نصب بکنم چی کار کنم ایا

پلاگين مخصوص cs4 نصب كنيد بعد اينكار خيلي دقت ميخواد تا خوب دربياد اگر هم cs6 لازمه خوب cs6 32 بيت نصب كنيد

پلاگين مخصوص cs4 نصب كنيد بعد اينكار خيلي دقت ميخواد تا خوب دربياد اگر هم cs6 لازمه خوب cs6 32 بيت نصب كنيد
    ممنون از راهنمایی شما اگه پلاگین c4 camra 3d دارین برام بذارین یا نه اگر نسخه c6 32bit وجود داره واقعا ممنون میشمم برام بذارین یعنی اگه باشه دیگه دیونه نیستم از نسخه قدیمی C4 استفاده بکنم که خواهشا اگه جای دیدن یا سراغ دارین لینکشو به منم بدین منتظرتونم

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    ممنون از راهنمایی شما اگه پلاگین c4 camra 3d دارین برام بذارین یا نه اگر نسخه c6 32bit وجود داره واقعا ممنون میشمم برام بذارین یعنی اگه باشه دیگه دیونه نیستم از نسخه قدیمی C4 استفاده بکنم که خواهشا اگه جای دیدن یا سراغ دارین لینکشو به منم بدین منتظرتونم

ببينيد اين جواب ميده

http://forum.video-effects.ir/thread811.html

ببينيد اين جواب ميده

http://forum.video-effects.ir/thread811.html
    واقعا مممنون لطف کردین اخه حسین جان گفته بود تو کلپیشون که هنوز ساخته نشده و هنوز نیومده البته من کل دی وی دی های حسین جانو دارم عالی هستن ولی قدیمن دیگه نمی دونستم برای c4 امده این پلاگین حالا تست نکردم باز تست می کنم می گم کار کرد یا نه ممنون واقعا کمک بزرگی کردین

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما دوست گرامی ورژن های بالای افتر افکت فقط روی سیستمهای 64 بیتی نصب میشه ....
    و این پلاگین پلاگین پلاگین camra 3d یا همون کمرا تراکر برای افتر cs5 به بالا هست ...منکه

برای سی اس چهار ندیدم تا حالا؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما دوست گرامی ورژن های بالای افتر افکت فقط روی سیستمهای 64 بیتی نصب میشه ....
    و این پلاگین پلاگین پلاگین camra 3d یا همون کمرا تراکر برای افتر cs5 به بالا هست ...منکه

برای سی اس چهار ندیدم تا حالا؟!!
    سلام یعنی چی اون یکی مدیر انجمن گفتن و لینکشو به من دادن یعنی کار نمی کنه دانلود نکنم

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    سلام یعنی چی اون یکی مدیر انجمن گفتن و لینکشو به من دادن یعنی کار نمی کنه دانلود نکنم
    درود بله تازه لینک ندا خانم رو دیدم یه جا توی یه تاپیکی یکی از اساتید گفته بودند که نیست

برای سی اس چهار البته برای بقیه بوده احتمالا بعدا برای سی اس چهار هم اومده خوب دانلود کنید

حجمی نداره امتحان کنید دوست گرامی ضرر نداره وقتی استاد این لینک رو گذاشته درسته دیگه..