برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20

مشاهده : 4193 , پاسخ ها : 19
موضوع: کارکتر سه بعدی - کار تمرینی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ممنون از نظرتون
    ولی من نمیدونم چطور بیشرفت کنم .... چه آموزشی رو ببینم

؟
    درود آقا مصطفی اگه پکیج استاد هادی پور رو تهیه کنید مدل سازی ها رو که ببینید توی سینما فوردی میتونید بسازید

البته خوب طبق معمول تمرین یادتون نره اول هم همیشه طرحتون رو روی کاغذ پیاده کنید (البته نمیدونم این کارو میکنید یا نه؟!)

بعد بر اساس اون توی کامپیوتر و نرم افزار طراحی کنید...موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود آقا مصطفی اگه پکیج استاد هادی پور رو تهیه کنید مدل سازی ها رو که ببینید توی سینما فوردی میتونید بسازید

البته خوب طبق معمول تمرین یادتون نره اول هم همیشه طرحتون رو روی کاغذ پیاده کنید (البته نمیدونم این کارو میکنید یا نه؟!)

بعد بر اساس اون توی کامپیوتر و نرم افزار طراحی کنید...موفق باشید
    بله حتما آموزش های استاد رو برای ساخت تیزر های تبلیغاتی تهیه میکنم ولی آقای هادی پور تو این پکیج زیاد طراحی کارکتر سه بعدی (آدمک و ...) رو آموزش ندادن
    راستش برای کارکتر دو بعدی قبلش با دست طراحی میکنم ولی فعلا قصد من یادگرفتن ابزار هست
    ممنون

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    بله حتما آموزش های استاد رو برای ساخت تیزر های تبلیغاتی تهیه میکنم ولی آقای هادی پور تو این پکیج زیاد طراحی کارکتر سه بعدی (آدمک و ...) رو آموزش ندادن
    راستش برای کارکتر دو بعدی قبلش با دست طراحی میکنم ولی فعلا قصد من یادگرفتن ابزار هست
    ممنون
    خوبه بله مدل سازی تا یه حدی گفتن شما خودتون دستتون رو گرم کنید ( اصطلاحی برای طراحی )

بعد توی نرم افزار این کارو انجام بدید آموزشهای صفحه اصلی سایت چند تایی مدل سازی داره با نرم

افزارهای مختلف امیدوارم به درد بخوره...

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    خوبه بله مدل سازی تا یه حدی گفتن شما خودتون دستتون رو گرم کنید ( اصطلاحی برای طراحی )

بعد توی نرم افزار این کارو انجام بدید آموزشهای صفحه اصلی سایت چند تایی مدل سازی داره با نرم

افزارهای مختلف امیدوارم به درد بخوره...
    من آموزش های صفحه اصلی رو خریداری کردم البته اونایی که یکمی قدیمی ترن
    با عنوان بسته آموزشی افتر افکت
    فک کنم تو اون بشه چنتایی پیدا کرد
    اون پکیجم که اشاره کردید هفته ی دیگه میخرم (باید از تابستون نهایت استفاده رو ببرم )
    ممنون بابت راهنمایی

Masoud Dezfuly آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11586
    ممنون
    برای یاد گرفتن ابزار باید تا میتونید اموزش های مختلف دانلود کنین و به هر زبانی باشه هر کودوم از افرادی که اموزش میدن دلشون میخواد که مثل اموزش های دیگران نباشه پس برای همین هم از یه ابزار دیگه استفاده میکنن و شما میتونید همه رو یاد بگیرید
    با چه برنامه ای کار میکنین؟
    راستش من یکم فضولی کردم توی اینترنت و یه 100 گیگی اموزش مایا بدست اوردم ولی هنوز هیچی ازش دانلود نکردم
    اینم بگم که خواستن توانستن است یه اموزش فارسی دیدم تبلیغش رو گفت که از رشو هایی جز روش های مدرس خارجیش یاد میدیم و اون اموزش ها چیزی حدود 500مگابایت بود و 20 هزارتومن :43: من همشو مجانی گیر اوردم انگلیسیش رو البته که کار اسونی نبود برای همین باید خیلی بگردین تا پیدا کنین چیزی رو که میخواین
    تا میتونین اموزش مدل سازی بگیرین من یه ماشین گلف دارم که حدودا تموم شده و شاید شب تکمیلش کردم و توی تماشاخونه گذاشتمش یه واگن پلیس دارم یه کاراکتر پلیس دارم و یه کاراکتر پیش خدمت دارم و در حال دانلودشون هستم البته خیلی اموزش های دیگه هم دارم که باید کم کم دانلودشون کنم
    به شمام پیشنهاد میکنم که تا میتونید اموزش پیدا کنین که پیشرفت کنی

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud Dezfuly نمایش پست ها
    برای یاد گرفتن ابزار باید تا میتونید اموزش های مختلف دانلود کنین و به هر زبانی باشه هر کودوم از افرادی که اموزش میدن دلشون میخواد که مثل اموزش های دیگران نباشه پس برای همین هم از یه ابزار دیگه استفاده میکنن و شما میتونید همه رو یاد بگیرید
    با چه برنامه ای کار میکنین؟
    راستش من یکم فضولی کردم توی اینترنت و یه 100 گیگی اموزش مایا بدست اوردم ولی هنوز هیچی ازش دانلود نکردم
    اینم بگم که خواستن توانستن است یه اموزش فارسی دیدم تبلیغش رو گفت که از رشو هایی جز روش های مدرس خارجیش یاد میدیم و اون اموزش ها چیزی حدود 500مگابایت بود و 20 هزارتومن :43: من همشو مجانی گیر اوردم انگلیسیش رو البته که کار اسونی نبود برای همین باید خیلی بگردین تا پیدا کنین چیزی رو که میخواین
    تا میتونین اموزش مدل سازی بگیرین من یه ماشین گلف دارم که حدودا تموم شده و شاید شب تکمیلش کردم و توی تماشاخونه گذاشتمش یه واگن پلیس دارم یه کاراکتر پلیس دارم و یه کاراکتر پیش خدمت دارم و در حال دانلودشون هستم البته خیلی اموزش های دیگه هم دارم که باید کم کم دانلودشون کنم
    به شمام پیشنهاد میکنم که تا میتونید اموزش پیدا کنین که پیشرفت کنی
    ممنون که وقت گذاشتی و توضیح دادی دوست من
    من چن وقتیه با Cinema 4d آشنا هستم ولی الان شروع کردم به کار کردن .. حرف قشنگی زدی که هر مدرسی آموزش متفاوتی میده ...
    راستش من از کی هر میپرسم با چه برنامه ای کار کنم میگه همشون خوبن ولی اگه من با Cinema 4d تا تهش رفتم بعدش فهمیدم که مثلا مایا یا 3d max بهتر بود چی؟؟
    خیلی دوس دارم مدل سازی رو کامل یاد بگیرم چن روز درگیر انتخاب رشته هستم بعدش میشینم حسابی کار میکنم

منتظر دیدن ماشین گلفتون هستم ..

راستش من فقط یه لب تاب سونی دارم که سه سال پیش خریدم واسه همینم مشکل سیستم هم دارم که باعث میشه سرعتم بیاد پایین
    حتما میگردم و کلی آموزش پیدا میکنم و میبینم و تمرین میکنم
    ممنون که راهنمایی کردی

Masoud Dezfuly آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11586
    ممنون که وقت گذاشتی و توضیح دادی دوست من
    من چن وقتیه با Cinema 4d آشنا هستم ولی الان شروع کردم به کار کردن .. حرف قشنگی زدی که هر مدرسی آموزش متفاوتی میده ...
    راستش من از کی هر میپرسم با چه برنامه ای کار کنم میگه همشون خوبن ولی اگه من با Cinema 4d تا تهش رفتم بعدش فهمیدم که مثلا مایا یا 3d max بهتر بود چی؟؟
    خیلی دوس دارم مدل سازی رو کامل یاد بگیرم چن روز درگیر انتخاب رشته هستم بعدش میشینم حسابی کار میکنم

منتظر دیدن ماشین گلفتون هستم ..

راستش من فقط یه لب تاب سونی دارم که سه سال پیش خریدم واسه همینم مشکل سیستم هم دارم که باعث میشه سرعتم بیاد پایین
    حتما میگردم و کلی آموزش پیدا میکنم و میبینم و تمرین میکنم
    ممنون که راهنمایی کردی
    اگه تا تهش رفتی و دیدی یکی دیگشون برات بهتره برو اونیکیو هم یاد بگیر
    من دارم مایا کار میکنم ولی اگه تو سینما 4دی رو کامل یاد گرفتی و بعدش رفتی مایا رو یاد گرفتی یه پله که هیچه یه کوه از من جلوتری پس خیالت راحت و برو فعلا دنبال همین سینما 4دی