سلام دوستای گلم
یه
چند وقتی نبودم و الان با این کامینگ سون برگشتم
موزیک ویدیو حاشا
با صدای ایمان نوری و
کارگردانی دوست گلم خلیل عزیزی و خودم
دوستتون دارم
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...543c630f238866
سلام دوستای گلم
یه
چند وقتی نبودم و الان با این کامینگ سون برگشتم
موزیک ویدیو حاشا
با صدای ایمان نوری و
کارگردانی دوست گلم خلیل عزیزی و خودم
دوستتون دارم
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...543c630f238866
سلام وحید جان.خوبو خوشی عزیز؟
کارت حرف نداره.
خیلی حرفه ای و خوب بود.فقط فاصله زمانی بین تصاویر و تایتل ها یکم زیاد بود.ولی باز هم خوب رو آهنگ بود.راستی چندتا سوال داشتم.من دو روز پیش رفتم یه دوربین canon 60D با لنز 18-135 خریدم.دوربین خیلی خوبیه ولی دوتا مشکل باش دارم.اولیش اینکه کیفیت فیلمبرداریش نسبت به اون چیزی که من توی تست ها دیده بودم پایین تره و نویز بیشتری داره.دوم اینکه تا یه حد خاص میتونم روی نزدیک فکوس کتم و نمیتونم تصاویر close up با فاصله کم بگیرم.به نظرت باید چیکار کنم.قسمت خاصی باید برم یا نه؟اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه...
درود آقا وحید ...
معلومه خیلی روی افکت کار کردین و خیلی از این نظر خوب شده ... ولی به این مسئله توی موزیک ویدیو های ایرانی زیاد توجه نمیشه که باید در تولید و رکورد ها بیشتر وقت بذارن تا ویرایش ها و افکت ها ....
توی این ویدیو تنها چیزی که توجه رو جلب میکرد تعداد برش های تصویر و افکت ها بود ... زوایای تصویر برداریشم یکم محدود بود
ببخشید اگه نظرم انتقادیه .... امید وارم بهترین موزیک ویدیو هارو از شما ببنیم ....
وحید جان بسیار خوب بود ، بهت پیشنهاد می کنم ثانیه 17 اون افکت Twitch رو کار نکن ....
البته سلیقه ای هست به نظرم زیاد جالب نشده ، در کل خوب بود مخصوصا رنگ ....
خيلي خوبه ولي به نظر من يكسري افكتها اضافه هستن زياد كار شده اونا رو حذف كنيد بهتر ميشه
ویرایش توسط shahin_hich : 07-26-14 در ساعت 19:23