نوشته اصلی توسط vahid980090 احیانا این فایل هایی که من دانلود کردم کپی پیستی نیست ؟؟؟؟؟؟؟ بله درسته وقتی گزینه ای برای نصب نباشه یعنی کپی پیست باید بکنید آقا وحید
بدبخت شدم رفت 2 تا از درایوام کلا پریدن همشونم پروژه های مردم توش بود چیکار کنم الان
نوشته اصلی توسط vahid980090 بدبخت شدم رفت 2 تا از درایوام کلا پریدن همشونم پروژه های مردم توش بود چیکار کنم الان چرا؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor چرا؟؟؟؟ این زده بود فایلا ایمجن و باید اکسترکت بشن منم مسیر اون درایو رو بهش دادم /// فرمتش کرد 4 تا موزیک ویدیو توش بود دارم سکته میکنم اگه برنگرن بدبخت میشم
نوشته اصلی توسط vahid980090 این زده بود فایلا ایمجن و باید اکسترکت بشن منم مسیر اون درایو رو بهش دادم /// فرمتش کرد 4 تا موزیک ویدیو توش بود دارم سکته میکنم اگه برنگرن بدبخت میشم خوب آقا وحید درایو رو ریکاوری کنید..
نوشته اصلی توسط vahid980090 این زده بود فایلا ایمجن و باید اکسترکت بشن منم مسیر اون درایو رو بهش دادم /// فرمتش کرد 4 تا موزیک ویدیو توش بود دارم سکته میکنم اگه برنگرن بدبخت میشم از recovery my file استفاده کن . منم خیلی از فایلهامو با همین نرمافزار برکردوندم
نوشته اصلی توسط alireza24 از recovery my file استفاده کن . منم خیلی از فایلهامو با همین نرمافزار برکردوندم یه برنامه ریکاوری داشتم و زدم واسه ریکاوری فقط خدا کنه برگردن وگرنه رسما بوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووق
راهی رو که به ذهنت میاد امتحان کن امیدوارم که مشکلت حل شه بازم مشکلی بود بپرس حتما دوستان راهنمایی میکنن
نوشته اصلی توسط reza57 راهی رو که به ذهنت میاد امتحان کن امیدوارم که مشکلت حل شه بازم مشکلی بود بپرس حتما دوستان راهنمایی میکنن اون فایلایی که میخواستم رو تونستم برگردونم فقط الان موندم این سینما 4 دی رو چطوری باید نصب کرد
نوشته اصلی توسط vahid980090 اون فایلایی که میخواستم رو تونستم برگردونم فقط الان موندم این سینما 4 دی رو چطوری باید نصب کرد خوب آقا وحید احتمالا نصبی نیست اگه میشه یه عکس از فایلی که دانلود و اکستراچ کردی بزار ببینیم محتویاتش چیه؟؟!!
مشاهده قوانین انجمن