نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran سلام... من که هنوز پیش حسین جانم... داریم گل می گیم و گل می شنویم. درود مارو بهش برسونید... بگید که خیلی گله بینظیره یه دونه است...
نوشته اصلی توسط omid8h محمد جان مواظب حسین باشی داداش .... از طرف منم لپ طرف راستش یه بوس محکم بکن ، بهش بگو یادش نره درود امید جان... بوسیدن که به روی چشم. بهش گفتم خندید...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود مارو بهش برسونید... بگید که خیلی گله بینظیره یه دونه است... خودش داره می بینه...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran درود امید جان... بوسیدن که به روی چشم. بهش گفتم خندید... ، ایشالله لبش همیشه خندون باشه ....
نوشته اصلی توسط omid8h ، ایشالله لبش همیشه خندون باشه .... جناب استاد می فرمایند: همچنین...
امید جان جات واقعاً خالی بود...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran سلام... من که هنوز پیش حسین جانم... داریم گل می گیم و گل می شنویم. شبتان بخیر
????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? . ?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !
آقا محمد سلام از طرف منم به آقای هادیپور سلام برسونید
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran امید جان جات واقعاً خالی بود...
نوشته اصلی توسط sam_ma آقا محمد سلام از طرف منم به آقای هادیپور سلام برسونید به روی دو دیده... خودشون دارن می بینن.... نقل قول از استاد هادیپور: سلامت باشید...
مشاهده قوانین انجمن