صبح شما هم بخیر : )))
نوشته اصلی توسط omid8h سلام دوستان .... صبح بخیر ... من الان همچین حالتی دارم فایل پیوست 6350 درود بر شما و صبحتون بخیر ...
نوشته اصلی توسط omid8h سلام دوستان .... صبح بخیر ... من الان همچین حالتی دارم فایل پیوست 6350
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما و صبحتون بخیر ...
نوشته اصلی توسط minicam الان این عکس بدونه شرح هست ؟ آیا شما همچین حالتی دارید ؟؟؟؟؟؟ آیا شما در حال شکار هستید ؟؟؟؟؟ آیا شما خشمگین هستید ؟؟؟؟؟
پیشونی شما رو نشونه گرفتم نوشته اصلی توسط omid8h الان این عکس بدونه شرح هست ؟ آیا شما همچین حالتی دارید ؟؟؟؟؟؟ آیا شما در حال شکار هستید ؟؟؟؟؟ آیا شما خشمگین هستید ؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط minicam پیشونی شما رو نشونه گرفتم آیا این کار درست است ؟؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر یه نخود شور باید آدم کشت ؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط minicam پیشونی شما رو نشونه گرفتم وااااااااااااا پناه بر خدا همه دختر پسرا اینجا لباس رزم پوشیدن قضیه چیه نیلو جان دخملم این کارا چیه ننه دختر باید خیاطی و سوزن دوزی و بافتنی بلد باشه!!!تازه کدبانو باشه و آشپزیش و شیرینی پزیشم خوب باشه!!!!
نوشته اصلی توسط omid8h آیا این کار درست است ؟؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر یه نخود شور باید آدم کشت ؟؟؟؟؟؟ نه بابا این چه حرفیه من نمیذارم این کارا رو بکنه ..نخود شور ارزش این حرفا رو نداره تازه باید آریانا رو نشونه بگیره! چرا شما آقا امید!!؟؟؟
مشاهده قوانین انجمن