خوب بنده هم حرفم همینه اگه که در چیزی که نمیدونید نظر ندید ...
انتقاد پذیر بودنتون برای خودتون . اما در مسائلی که به مدیر انجمن مربوط هست حق دخالت رو ندارید ...
اعصابتون رو خورد کنم !!!! اصلا بنده کلا تو این مدت شما رو 4،5 بار بیشتر تو انجمن ندیدم و نمیشناسمتون ...
شما خودت اومدی قضیه ای که تموم شده رو باز کردی حالا داری میگی که نیای ؟؟؟ خوب هرطور راحتی
اگه اعصابتون خورده برید یک لیوان آب خنک بخورید سرحال میشید ...
شما چند سالتونه؟ فک نکنم بچه یا نوجوان باشید
شما چیکار داری چی به من مربوطه چی به من مربوط نیست؟
بعدشم چرا کش میدید موضوع رو؟؟ من باز کردم نمیدونستم بسته شده بحث بعدشم گفتم نمیدونستم
الان شما چرا ول کن نیستید؟
همین الان خیلی اعصاب خورد کردید
وگرنه نه تاحالا کاری نکردید من اون کارتون رو دان کردم خیلی هم خوشم اومد مجنون اون کلیپه
ولی امروز که دیگه الان نمیدونم چرا اینجورید؟
ما مردم مشکلمون اینه:
هیچ مشکلی نداریم فقط بلدیم بهم دیگه گیر بدیم و بی خودی بحث کنیم
من دیگه امشب به تاپک نمیام و به چیزی هم اهمیت نمیدم چون این چیزا و بازی ها ول نکنم ادامه داره
من خودم کوچیک نمیدونم امبرو هم اعصابه خودمو درگیر هم اعصاب دیگری رو درگیر کنم
بای
این طرز برخوردتون هم بر میگرده به انتقادپذیری که گفتید به خودتون مربوطه ... اگه انتقاد پذیر بودید متوجه میشدید که
حرف بنده منطقی هست و با شما که اصلا شناختی روتون ندارم ، خدای ناکرده دشمنی ندارم ... اما دوست دارید که حرفتون رو بزنید
و برید ، اما بنده هم کاملا آماده هستم وتا صبح پاسخ کامنت هاتون رو میدم ...
دوستان دیگه عاقلند و خودشون میتونن کامنت های قبلی و صفحات قبلی رو بخونن تا متوجه شن مشکل از بنده است یا از شما ...
اتفاقاً من مدیر انجمن هستم تا بگم به کاربر که حد خودش رو بدونه و متوجه شه که چی بهش مربوطه و چی بهش مربوط نیست ...
و الا اینجا اگه هر کی هرکاری بخواد بکنه و هر چیزی بخواد بگه بلبشویی میشه ... پس امیدوارم کاملا توجیح شده باشید
و از این پس حد و مرز خودتون رو به عنوان یه کاربر عادی بدونید و در مواردی که مربوط به مدیران هست دخالت نکنید ...
ویرایش توسط proshot : 05-06-14 در ساعت 20:41