ندا جان مسئله این نیست من با هد فونم مشکل دارم میزارم سر درد و گوش درد میگیرم
مسئله دیگه اینکه دیشب من میخواستم بخوابم اینا تا 4 صبح بالای سر من ...سر و صدا و بپر بپر بچه ها... بعد من
خوابم سبکه به هر زوری بود با مسکن خوابم برد صبحم من ساعت 8 بیدار شدم ..خوب طبعا وقتی مسکن میخوری
باید خوابت کامل باشه که نتونستم بخوابم دیگه ظهری بعد ناهار چشمو نتونستم نگه دارم یعنی امروز خواستم کار
کنم همین که سرمو گذاشتم رو بالشت سرو صدای اینا بلند شد!!!!تازه اون موقع بیدار شده بودند دوباره من
دیگه خوابیدم و بالای 3 مرتبه از خواب پریدم دفعه آخری دیگه با یه سردرد بد جور بیدار شدم هر دفعه بهشون
تذکر میدیم بازم بدتر میکنن اصلا انگار نه انگار!!! که ما این زیر سکونت داریم سرم دیگه داره میترکه منم عادت
ندارم زیاد مسکن بخورم حد اقل چی بشه که یه 1تا2 هفته بعد دوباره مجبور بشم بخورم ... تازه یه قرص
دارم برای دردهای آرتوزو و کمر دردهای مثل دیسک و ایناست اینو که میخورم باید آروم و ساکت باشه همه
جا حتی خانواده هم میدونن که دیگه میخورم باید آروم باشند ولی این همسایه متاسفانه!!! باور کن ندا جان
الان بزور نشستم ...کسل شدم
عروسیه خانوم عیدی پور؟؟
ميدونم واقعا سخته ما هم قبلا اين مشكل رو داشتيم به خاطر همين خونمون رو عوض كرديم رفتيم طبقه اخر كه ديگه صدا نباشه
اون ديگه فرهنگشون رو نشون ميده به هيئت مديره بگين بالاخره آپارتمان قوانيني داره كه بايدرعايت بشه بستگي به مدير ساختمان داره
ساختمان ماهم اگه مشكل يا سرو صدا باشه به مدير ميگيم سريع تذكر ميده درست ميشه خودتون نگين بدتر لجبازي ميكنند