نوشته اصلی توسط minicam شما روزی چند ساعت میخوابین؟ من موقعی که میخوابم نمی تونم ساعتو نگاه کنم ، نمی دونم
کچلی که خوبه نشونه کار کردن زیاد مغزه نوشته اصلی توسط omid8h هرطور صلاح هست .... منم همین فکر رو می کردم ، فکر میکردم متفاوت هستم ولی الان که می بینم 90 درصد آقایون کچل هستند
نوشته اصلی توسط minicam آدم باید 8 ساعت خواب راحت داشته باشه بدون شوخی میگم واسه سلامتیت مضره تروخدا مواظب خودتون باشین خوب دیگه از من گذشته میخوام چکار این همه وقتو عزیز باید یه کاری انجام بدم نمیشه نمیتونم ...باید یه کار درست درمون انجام بدم سخته همون 4 یا 5 ساعتو هم باور کنید با کلی فکر و خیال میخوابم و هر دفعه میپرم از خواب (خوابم خیلی سبکه) و به فکر :32:..
نوشته اصلی توسط omid8h من موقعی که میخوابم نمی تونم ساعتو نگاه کنم ، نمی دونم
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خوب دیگه از من گذشته میخوام چکار این همه وقتو عزیز باید یه کاری انجام بدم نمیشه نمیتونم ...باید یه کار درست درمون انجام بدم سخته همون 4 یا 5 ساعتو هم باور کنید با کلی فکر و خیال میخوابم و هر دفعه میپرم از خواب (خوابم خیلی سبکه) و به فکر :32:.. آخی ... نه نه دالتونا چرا اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط omid8h آخی ... نه نه دالتونا چرا اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟ خوب چکنیم دیگه مشکلات...
به فکر چی عزیزم؟ نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خوب دیگه از من گذشته میخوام چکار این همه وقتو عزیز باید یه کاری انجام بدم نمیشه نمیتونم ...باید یه کار درست درمون انجام بدم سخته همون 4 یا 5 ساعتو هم باور کنید با کلی فکر و خیال میخوابم و هر دفعه میپرم از خواب (خوابم خیلی سبکه) و به فکر :32:..
نوشته اصلی توسط minicam به فکر چی عزیزم؟ زندگی و بازیاش...میگذره مشکلات زیاده یکی دوتا نیست بیخیال :40::40::40::40:
الهی نوشته اصلی توسط Elka Eydipor زندگی و بازیاش...میگذره مشکلات زیاده یکی دوتا نیست بیخیال :40::40::40::40:
مثه اینکه بحث زنونه شد ، راحت باشید من چشامو می بندم ....
مشاهده قوانین انجمن