نوشته اصلی توسط proshot داداش آخه نمیشه ... نمیدونستم اگه آدم یه چیز و بدونه و دیگران ندونن چقدر لذت داره ... محسن جان داداش این حس خوب رو ازمون نگیرید ... یعنی تا 17 روز دیگه میخوای مارو حرص بدید
نوشته اصلی توسط omid8h ماهان چی میگه ماهان(آوریل) رو هم بالاخره باید یه جورایی تحمـــ ... نه ببخشید باید هواش و داشت ... خوب قد آوریل(ماهان) بلنده نمیشه بیشتر از این ازش انتظار داشت دیگه ...
ویرایش توسط proshot : 05-01-14 در ساعت 00:20
نوشته اصلی توسط omid8h ماهان چی میگه الان اگه آوریل بود حسادت میکرد باز میگفت ننه چرا ساک من آبیه مثل بقیه قرمز نیست؟؟!!!! آخ من چه خون دلی خوردم تا بزرگتون کردم
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir یعنی تا 17 روز دیگه میخوای مارو حرص بدید داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor الان اگه آوریل بود حسادت میکرد باز میگفت ننه چرا ساک من آبیه مثل بقیه قرمز نیست؟؟!!!! آخ من چه خون دلی خوردم تا بزرگتون کردم
نوشته اصلی توسط proshot داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ... من هنوزم میگم نظرم 28 خرداد ، شما میگید 28 اردیبهشت
نوشته اصلی توسط omid8h من هنوزم میگم نظرم 28 خرداد ، شما میگید 28 اردیبهشت داداش جک شما بزرگتری احترام حرفت بروی چشای ماست ... اگه اراده کنی عملیات رو میندازیم برای 28 اردیبهشت سال بعد ...
نوشته اصلی توسط proshot داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ... کسی حریفت نمیشه بی فایدس
اینم شما و جی ال ایکس [آپارات فقط 5 کلمه آخری]mJ7Fp[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
نوشته اصلی توسط proshot داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ... بابا اینقد این محسن بچمو اذیت نکنید تو پیغام خصوصی بهش بگین راز نگهداره ..
مشاهده قوانین انجمن