نوشته اصلی توسط proshot داداش آخه نمیشه ... نمیدونستم اگه آدم یه چیز و بدونه و دیگران ندونن چقدر لذت داره ... محسن جان داداش این حس خوب رو ازمون نگیرید ... یعنی تا 17 روز دیگه میخوای مارو حرص بدید
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir یعنی تا 17 روز دیگه میخوای مارو حرص بدید داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ...
نوشته اصلی توسط proshot داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ... من هنوزم میگم نظرم 28 خرداد ، شما میگید 28 اردیبهشت
نوشته اصلی توسط omid8h من هنوزم میگم نظرم 28 خرداد ، شما میگید 28 اردیبهشت داداش جک شما بزرگتری احترام حرفت بروی چشای ماست ... اگه اراده کنی عملیات رو میندازیم برای 28 اردیبهشت سال بعد ...
نوشته اصلی توسط proshot داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ... کسی حریفت نمیشه بی فایدس
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir کسی حریفت نمیشه بی فایدس ای وای محسن جان یکم اصرار میکردی داشتم میگفتم داداش ...... حیف شد خودت نخواستی بگم . من کم مونده بود بگم ......
نوشته اصلی توسط proshot ای وای محسن جان یکم اصرار میکردی داشتم میگفتم داداش ...... حیف شد خودت نخواستی بگم . من کم مونده بود بگم ...... حرفمو پس میگیرم بگو
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir حرفمو پس میگیرم بگو داداش باید دوباره چند روز بپرسید تا بگیم ... اخه ما دالتونا اینجوری هستیم . اگه از یه چیز سرد بشیم دوباره باید سعی کنید . الانم من از گفتن سرد شدم ... ای وای پس چرا این 28 اردیبهشت نمیرسه ...
نوشته اصلی توسط proshot داداش خودت داری میگی همش 17 روز ... خوب بذار 17 روزم دوستات خوش باشن دیگه ... البته اگه زمانش و تغییر ندیم و بیشتر نشه 17 روز دیگه اعلام میکنیم ... بابا اینقد این محسن بچمو اذیت نکنید تو پیغام خصوصی بهش بگین راز نگهداره ..
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor بابا اینقد این محسن بچمو اذیت نکنید تو پیغام خصوصی بهش بگین راز نگهداره .. بحث راز نیستش که . بحث اینه که کیف داره ما داداشا میدونیم بقیه نمیدونن ...
مشاهده قوانین انجمن