مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه....
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه.... :26::26::26::26:
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor :26::26::26::26: یعنی منم مشکوکمممممم؟؟؟؟؟!!!!!
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran یعنی منم مشکوکمممممم؟؟؟؟؟!!!!! :40::40::40::40::26::26::26::26:
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor :40::40::40::40::26::26::26::26:
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه.... پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد
نوشته اصلی توسط meysamo پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد بنده ی خدا دارم خودم رو گول می زنم که سر حالم وگرنه از تو داغون تر خودمم
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran بنده ی خدا دارم خودم رو گول می زنم که سر حالم وگرنه از تو داغون تر خودمم اینجوری که فکر میکنی نیست داداش محمد...
نوشته اصلی توسط meysamo اینجوری که فکر میکنی نیست داداش محمد... چطور مگه دوست من؟؟؟!!!
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran چطور مگه دوست من؟؟؟!!! بیخیال داداش.... قابل توصیف نیست... بیا شاد باشیم... علکی...
مشاهده قوانین انجمن