برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 177 از 634 نخستنخست ... 77127167175176177178179187227277 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,761 به 1,770 از 6334

مشاهده : 1029815 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    همسایه بالاییی....
    بهشون تذكر بدين اگه راه نداره هدفون بذاريد در گوشتون

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط neda * نمایش پست ها
    بهشون تذكر بدين اگه راه نداره هدفون بذاريد در گوشتون
    ندا جان مسئله این نیست من با هد فونم مشکل دارم میزارم سر درد و گوش درد میگیرم

مسئله دیگه اینکه دیشب من میخواستم بخوابم اینا تا 4 صبح بالای سر من ...سر و صدا و بپر بپر بچه ها... بعد من

خوابم سبکه به هر زوری بود با مسکن خوابم برد صبحم من ساعت 8 بیدار شدم ..خوب طبعا وقتی مسکن میخوری

باید خوابت کامل باشه که نتونستم بخوابم دیگه ظهری بعد ناهار چشمو نتونستم نگه دارم یعنی امروز خواستم کار

کنم همین که سرمو گذاشتم رو بالشت سرو صدای اینا بلند شد!!!!تازه اون موقع بیدار شده بودند دوباره من

دیگه خوابیدم و بالای 3 مرتبه از خواب پریدم دفعه آخری دیگه با یه سردرد بد جور بیدار شدم هر دفعه بهشون

تذکر میدیم بازم بدتر میکنن اصلا انگار نه انگار!!! که ما این زیر سکونت داریم سرم دیگه داره میترکه منم عادت

ندارم زیاد مسکن بخورم حد اقل چی بشه که یه 1تا2 هفته بعد دوباره مجبور بشم بخورم ... تازه یه قرص

دارم برای دردهای آرتوزو و کمر دردهای مثل دیسک و ایناست اینو که میخورم باید آروم و ساکت باشه همه

جا حتی خانواده هم میدونن که دیگه میخورم باید آروم باشند ولی این همسایه متاسفانه!!! باور کن ندا جان

الان بزور نشستم ...کسل شدم

.:Y2J:. آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    869
    عروسیه خانوم عیدی پور؟؟

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط fery74 نمایش پست ها
    عروسیه خانوم عیدی پور؟؟
    چمیدونم ...والله اینا کار هر روزشونه!!

.:Y2J:. آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    869
    چمیدونم ...والله اینا کار هر روزشونه!!
    دی جی نمیخان؟!
    ...
    کار هرروزشونه؟؟!!!
    ایول باو شادی و رقص خوبه ولی بهشزطه اینکه مزاحم کسی نشن آخه هرروز!!!
    چه میدونم شما اگر مستاجر باشید و اونا صاحب خونه خیلی بده دیگر ..

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    ندا جان مسئله این نیست من با هد فونم مشکل دارم میزارم سر درد و گوش درد میگیرم

مسئله دیگه اینکه دیشب من میخواستم بخوابم اینا تا 4 صبح بالای سر من ...سر و صدا و بپر بپر بچه ها... بعد من

خوابم سبکه به هر زوری بود با مسکن خوابم برد صبحم من ساعت 8 بیدار شدم ..خوب طبعا وقتی مسکن میخوری

باید خوابت کامل باشه که نتونستم بخوابم دیگه ظهری بعد ناهار چشمو نتونستم نگه دارم یعنی امروز خواستم کار

کنم همین که سرمو گذاشتم رو بالشت سرو صدای اینا بلند شد!!!!تازه اون موقع بیدار شده بودند دوباره من

دیگه خوابیدم و بالای 3 مرتبه از خواب پریدم دفعه آخری دیگه با یه سردرد بد جور بیدار شدم هر دفعه بهشون

تذکر میدیم بازم بدتر میکنن اصلا انگار نه انگار!!! که ما این زیر سکونت داریم سرم دیگه داره میترکه منم عادت

ندارم زیاد مسکن بخورم حد اقل چی بشه که یه 1تا2 هفته بعد دوباره مجبور بشم بخورم ... تازه یه قرص

دارم برای دردهای آرتوزو و کمر دردهای مثل دیسک و ایناست اینو که میخورم باید آروم و ساکت باشه همه

جا حتی خانواده هم میدونن که دیگه میخورم باید آروم باشند ولی این همسایه متاسفانه!!! باور کن ندا جان

الان بزور نشستم ...کسل شدم

ميدونم واقعا سخته ما هم قبلا اين مشكل رو داشتيم به خاطر همين خونمون رو عوض كرديم رفتيم طبقه اخر كه ديگه صدا نباشه
    اون ديگه فرهنگشون رو نشون ميده به هيئت مديره بگين بالاخره آپارتمان قوانيني داره كه بايدرعايت بشه بستگي به مدير ساختمان داره
    ساختمان ماهم اگه مشكل يا سرو صدا باشه به مدير ميگيم سريع تذكر ميده درست ميشه خودتون نگين بدتر لجبازي ميكنند

Member Website

شماره کاربری
    4564
    ميدونم واقعا سخته ما هم قبلا اين مشكل رو داشتيم به خاطر همين خونمون رو عوض كرديم رفتيم طبقه اخر كه ديگه صدا نباشه
    اون ديگه فرهنگشون رو نشون ميده به هيئت مديره بگين بالاخره آپارتمان قوانيني داره كه بايدرعايت بشه بستگي به مدير ساختمان داره
    ساختمان ماهم اگه مشكل يا سرو صدا باشه به مدير ميگيم سريع تذكر ميده درست ميشه خودتون نگين بدتر لجبازي ميكنند
    از همه بدتر اینکه پدرم مخالف اینه که بهشون بگیم!!!! ای خدااااااااااااا یکی دو تا نیست که:40:

میگن که به مدیر ساختمون هم گفتیم ولی فایده ای نداشته!!!! بازم همینن! یه نوه شیطون دارن

که از دیوار راست بالا میره ولی واقعا زجر آوره!!!:29:

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط fery74 نمایش پست ها
    دی جی نمیخان؟!
    ...
    کار هرروزشونه؟؟!!!
    ایول باو شادی و رقص خوبه ولی بهشزطه اینکه مزاحم کسی نشن آخه هرروز!!!
    چه میدونم شما اگر مستاجر باشید و اونا صاحب خونه خیلی بده دیگر ..
    والله اینا خودشون همه ماشالله ...

نه داداش ما صاحبخونه ایم همه تو این آپارتمان به جز یکی دو ساختمون همه صاحبخونه ان...

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    از همه بدتر اینکه پدرم مخالف اینه که بهشون بگیم!!!! ای خدااااااااااااا یکی دو تا نیست که:40:

میگن که به مدیر ساختمون هم گفتیم ولی فایده ای نداشته!!!! بازم همینن! یه نوه شیطون دارن

که از دیوار راست بالا میره ولی واقعا زجر آوره!!!:29:
    واي خيلي بده تحمل كردنش نميدونم چي بگم معلومه مدير خوبي نداره اگر همه همسايه ها باهم تذكر بدند شايد رعايت كنند

Member Website

شماره کاربری
    4564
    واي خيلي بده تحمل كردنش نميدونم چي بگم معلومه مدير خوبي نداره اگر همه همسايه ها باهم تذكر بدند شايد رعايت كنند

امروز میخواستم یکی دوتا آموزش ضبط کنم!!!!این انصاف نیست از شدت سر درد چند تا

قرص استامینوفن (بشدت متنفرم از خوردن مسکن) با هم خوردم...الان معدمم درد گرفته

حالممممممممم خیلی بدهههههههههه