امید جان مرسی واقعا همه زحمات ما رو دوش شماست مرسی از بابت اینهمه همکاریت موفق باشی.
امید جان مرسی واقعا همه زحمات ما رو دوش شماست مرسی از بابت اینهمه همکاریت موفق باشی.
درود بر همه. بنظر من با توجه به موضوع خیلی خوب فضاهایی را ایجاد کرده بودن و کار قشنگ و خوش ساختی
بود تکنیکی که برای ساخت ویدیو استفاده کرده بودن به تناسب موضوع کلیپ بوده.و یه حالت طنز ایجاد شده بود...ممنون آقای هادی پور![]()
سلام خدمت همه دوستان و استادان گرامی. من وقتی این کلیپ رو دیدم جدای از آهنگ ، خیلی زیبا و به جا البته به نظر من از افکت ها و تکنیکهای افتر استفاده شده که من نمیدونم اگه توی این کارها اینقدر پیشرفت کردیم پس چرا تو بعضی از فیلمهامون که جلوه های ویژه داخل اونها استفاده شده اینقدر ضعیف و مسخره است که منی که خیلی با نرم افزار افتر افکت حرفه ای کار نمیکنم میتونم خیلی بهتر از اون رو توی خونه با یک سیستم معمولی انجام بدم. ای کاش جای این تکنیکها و کارهای نو توی سینمای ماهم باز بشه که دیگه داره خیلی دیر میشه.
بله من حرف شما رو کاملا قبول دارم و فکر میکنم علتش اینه که توی یک فیلم بلند هزینه میره بالا و وقتی هزینه رفت بالا کارگردان پیش خودش میگه خوب حالا مثلا به جای بهترین نور پردازی برای پرده ی سبز چی میشه اگه از یک چیز ساده استفاده کنیم؟مردم که نمیفهمن و اینجوری میشه که کار برای افرادی که کامپوزیت یا جلوه های ویژه رو انجام میدن سخت میشه.بعدشم توی ایران بجای تهیه ی گروه برای جلوه های ویژه و اینجور چیز ها میان تدوین,مدلینگ,کامپوزیت,تیتر ژ و... رو میدن به یه نفر حالا اون طرف هرچقدر حرفه ای هم باشه نمیتونه کار رو عالی تحویل بده و نتیجه میشه همین چیزی که الان میبینید
بحث سینمای ایران با موزیک ویدیو ایران مثال فیل و فنجونه
تو سینما کسی دنبال ابده جدید برای جلوه ویژه نمیره چون نویسنده حرفه ای تو ایران کمه اگه هم نویسنده بیارن نمیتونن تصویرهای حرفه ای بگیرن
اگه تصویربردار حرفه ای بیارن از نظر تدوین حرفه ای ضعیفن
اگه تدوبن گر حرفه ای هم بیارن
پولشون نمیرسه
اگه پولشون برسه
باز دهی مردم نسبت به خرید فیلم ضعیفه
پپس نتیجه میگیریم
نمیصرفه فیلم حرفه ای بسازیم
![]()
یکی از اساتید ما میگفت سواد بصری عده کمی توی ایران در سطح خوبیه و صرفا به جلوه های ویژه فیلم توجه دارن !!!
و یکی از ضعف های تلوزیون اینه که معمولا برای اکثریت فیلم و برنامه میسازن و به کمیت توجه میکنن نه کیفیت
وقتی میبینن اکثر مردم فقط یه برنامه صرفا برای سر گرمی نگاه میکنن و واقعا نمیدونن یعنی چی و چه زحمتایی
کشیده شده و چه کارایی روش انجام شده...مثلا خود ما توی خانوادمون چند نفر داریم که به ارزش هنری و یا تصویری
یه فیلم توجه کنن!!!بیشتر به قصه فیلم نگاه میکنن و دنبال شخصیت های هستند ...حتی به فیلمبرداری هم توجه نمیکنن!
ولی بعضی ها واقعا به تمام برنامه های تلوبزیونی و سینمایی توجه خواصی دارن
وقتی فیلم یا سریال یا حتی برنامه ای بطور صحیح از همه نظر پخش بشه مطمعا باشین از کارگردان اون برنامه حمایت میشه و کاگردان از افراد گروهش حمایت میکنه
چون بطور صحیح کار رو اداره کردن
از این گروه ها هم
میتونم گروه برنامه خودمون (کولاک) رو مثال بزنم کدوم یکی از شما حاضرین نزدیک 200 قسمت برای شبکه برنامه تهیه کنین بدونه این که 1 قران پول بگیرین؟
ولی تک تک اعضای گروه ما میدونن که تمام این صبر ها نتیجه مثبتی پشتشه
آدمی هم که زود جا بزنه آینده ای نخواهد داشت
من منظورم مردم بوده آقا یاشار ...مردم ایران فکر میکنی چند درصدشون سواد بصری خیلی خوبی دارن؟؟؟(و مقصر کیان!!!؟؟؟)
چقد به زیبایی شناختی (جلوه ها) توجه میکنن؟؟؟فقط به موضوع توجه میکنن هر کدوم از سریالهایی
که توش گریه بیشتری باشه و یا داستان پلیسی جنایی داره رو توجه میکنن![]()
من منظورم این نیست بعضی گروهها کار نمیکنن جسارت نمیکنم! مثلا
فکر میکنی زمانی که فیلم حضرت سلیمان اکران شد کسی دقت کرد مثلا اون دودها چی بودن!!!:rolleyes:
آیا تموم سیلوهای گندم واقعین!(نمیگم همه مردم) ولی حد اقل 90 درصد مردم نمیدونن دارن چی میبینن
و خیلی از تهیه کننده هام میزنن به بیخیالی و بودجه ای خرج نمیکنن ...و همینطور دیمی میسازن مثل
خیلی از فیلمهای سینمایی که تو این چند سال ساخته شدموضوعات آبکی هرز دادن پول!!!
!عده کمی هستند کسانی مثل منو و شما میدونیم چون دیدیم توجه کردیم و کار کردیم خیلیا نمیدونن
من منظورم همون سواد بصریه نه خدای ناکرده توهین به قشر خاصی ...ممنون از شما آقا یاشار انشالله
همیشه برنامه های خوب بسازید
انشالله که همه موفق باشید .و انشالله که واقعا تهیه کننده های دیگه هم توجه کنن و سعی کنن که
سواد بصری مردم رو بالا ببرن و برنامه های جالب تری تولید کنن به زیبایی شناختی کمک کنن و اینو توی
جامعه بالا ببرن واقعا برای ملت ایران این کمه و بایدبیشتر تلاش کنیم بهتر از این باشیم !
و فکر هزینه و اینارو نکنیم و اونچه شایسته و در خور خودمون بسازیم نه تنها مردم...چون
اگر برای کار خودمون اونو جذاب کنیم و مهم باشه هدفمون مطمئنن در نظر دیگران هم جلوه گر خواهد بود .
( مامملکت ثروتمندی داریم و مردم فهمی .باید بدونیم اگه مردم سواد بصری پایینی دارن مقصر ما هنرمندای
جامعه هستیم نه اونا ...چون ندیدند نمیدونن )
عجب قار قاری کردم ...سر خودم درد اومد
![]()
آره من کارم حتی در حد مدیرهای این سایت هم قوی نیست ولی هیچوقت الگوم رو زیگورات نمیذارم.آدمی که کوچیک فکر کنه کوچیک میمونه.
بعد فوتیج آماده نداشت؟میخوای تمام این خون ها رو براتون بذارم؟شما که ادعات میشه عجیبه که این فایل ها رو نداری...
بازم بازم بازم من نمیگم این کار بد یا تکنیکش بده یا من بهترم.میگم اینا کلیپ نیست.کلیپ سازی تو دنیا یه چیزی در حد فیلم ساختنه.اینا کار تبلیغی هست.دارم کلی میگم.واقعا چه عیبی داره الگوت 4تا آدم درست در سطح جهانی باشه؟؟؟مشکلش چیه؟میگم این همه کاربرای سایت خودشون رو میکشن که بشن اینا؟اینا میخواستن فلان آدم معروف بشن که حالا شدن این.شمایی که میخوای بشی زیگورات دیگه...
پسرفت ما ایرانیا مال کمبود آگاهی هست که این چیزا رو میبینیم فکر میکنیم دنیا همینه.شرط میبندم تو عمرت یه کلیپ و اهنگ درست هم گوش ندادی.نه اینکه یکی بیاد بگه در حد ترکیه هم بلد نیستیم کلیپ بسازیم بهتون بر میخوره.دروغ میگم کلیپ سازی ما هیچی نو اوری نداره؟الان پرده سبز رو از زیگورات بگیرن چی میتونه بسازه؟؟؟؟
در اخر من دیگه کاری ندارم کی حالا جواب میخواد بده یا نه.هر کس سطح خودشو میدونه.شما بچسب به همین زیگورات فکر کن آخر جلوه های ویژه هستن.امیدوارم موفق بشید
دوست عزيز طرز رفتار شما اصلا خوب نيست ، الگو من زيگورات نيست ،اصلا من كارم چيزه ديگه اي هست و عشق ساخت موزيك ويدئو ندارم ، من اين كليپ رو نديدم و اين خونهايي كه شما ميگي نديدم !!!!! عزيزم ، من اهل كل كل نيستم ، من ميگم با محدوديتي كه ما ايرانيا داريم بهتر از اين نميشه كار كرد اگر شما پشت صحنه موزيك ويدئوهاي خارجي رو ببيني متوجه ميشي چه همكاري هايي با يك گروه مي كنند ، دوست عزيز شما سعي كن چيزي ياد بدي ، همه بلدند انتقاد كنند ، وقتي امكانات در ايران زير صفر هست مي خواي دل كار چي بيرون بياد ؟
در تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد دوست عزيز ......