برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

مشاهده : 3708 , پاسخ ها : 11
موضوع: کاهش شدید سرعت سیستم بعد از کار با افترافکت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadkhati نمایش پست ها
    سلام
    سیستم تون برای کار با افترافکت ، ضعیف هه .
    هم پردازنده و هم مخصوصا رم تون خیلی کمه .

با این حال ، برای تشخیص دقیق تر ، زمانی که سرعت تون کم میشه ، در task manager ببینید که عملکرد کدوم قطعه تون از همه بالاتر هه .
    به احتمال زیاد ، در وهله ی اول ، رم تون بسیار مشکل ساز باشه .
    آخه رو مادربوردم بیشتر از 4 تا رم نمیخوره و این رم های دی دی آر تو هم فقط 2 گیگش تو بازار هست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed450 نمایش پست ها
    آخه رو مادربوردم بیشتر از 4 تا رم نمیخوره و این رم های دی دی آر تو هم فقط 2 گیگش تو بازار هست
    باید ببینید مادربردتون تا چقدر رم را پشتیبانی میکنه .
    بعضی از مادربردهای قدیمی ، حداکثر تا 8 گیگ پشتیبانی میکنن .
    هر چند اگه 16 گیگ هم باشه ، باز هم برای افترافکت ، رم چندان جوندار و زیادی نیست .

ضمنا توی task manager هم چک کنید تا دقیق متوجه بشید .

باید ببینید مادربردتون تا چقدر رم را پشتیبانی میکنه .
    بعضی از مادربردهای قدیمی ، حداکثر تا 8 گیگ پشتیبانی میکنن .
    هر چند اگه 16 گیگ هم باشه ، باز هم برای افترافکت ، رم چندان جوندار و زیادی نیست .

ضمنا توی task manager هم چک کنید تا دقیق متوجه بشید .

این مربوط به زمانیه که با افتر کدک خروجی میگرفتم و نهایت کاهش سرعت

https://uupload.ir/files/eaql_werer.jpg

مادربورد که تا 16 ساپورت میکنه اما رم دی دی آر تو در بازار ایران فقط 2 گیگ پیدا میشه که با چهار اسلات میشه 8 گیگ!! کلا باید کوبید از اول ساخت این سیستم رو!!

کار با 3 دی هم مشکل دارم، نمیدونم کارت گرافیکم(جی فورس 9500) پشتیبانی میکنه از رندر 3 دی یا نه

این مربوط به زمانیه که با افتر کدک خروجی میگرفتم و نهایت کاهش سرعت

https://uupload.ir/files/eaql_werer.jpg

مادربورد که تا 16 ساپورت میکنه اما رم دی دی آر تو در بازار ایران فقط 2 گیگ پیدا میشه که با چهار اسلات میشه 8 گیگ!! کلا باید کوبید از اول ساخت این سیستم رو!!

کار با 3 دی هم مشکل دارم، نمیدونم کارت گرافیکم(جی فورس 9500) پشتیبانی میکنه از رندر 3 دی یا نه
    بله . تقریبا همون چیزی که گفتید و سیستم تون از اساس برای افترافکت مناسب نیست .
    حتی اگه رم تون را هم 16 گیگ کنید ، هر چند بهتر میشه اما اولا 16 گیگ برای افترافکت ، چندان زیاد نیست و دوما هم پردازنده تون ضعیفه و هم هاردتون (برای کش افترافکت) کم میاره که توصیه میکنم یه ssd با حجم و سرعت بالا بگیرین .

منظورتون از 3 دی ، موتور رندر ray trace در افترافکت هست یا پلاگین element 3d هست یا چیز دیگه ای؟
    پلاگین المنت 3 دی ، کارت Geforce 9500 GT را که (حداقل بصورت رسمی) پشتیبانی نمیکنه . اگه بصورت غیر رسمی هم کنه ، سرعتش ضعیفه .
    برای موتور رندر ray trace هم تقریبا همین منوال هه .

بله . تقریبا همون چیزی که گفتید و سیستم تون از اساس برای افترافکت مناسب نیست .
    حتی اگه رم تون را هم 16 گیگ کنید ، هر چند بهتر میشه اما اولا 16 گیگ برای افترافکت ، چندان زیاد نیست و دوما هم پردازنده تون ضعیفه و هم هاردتون (برای کش افترافکت) کم میاره که توصیه میکنم یه ssd با حجم و سرعت بالا بگیرین .

منظورتون از 3 دی ، موتور رندر ray trace در افترافکت هست یا پلاگین element 3d هست یا چیز دیگه ای؟
    پلاگین المنت 3 دی ، کارت Geforce 9500 GT را که (حداقل بصورت رسمی) پشتیبانی نمیکنه . اگه بصورت غیر رسمی هم کنه ، سرعتش ضعیفه .
    برای موتور رندر ray trace هم تقریبا همین منوال هه .
    یه کار میخواستم انجام بدم که پنل سینما فوردی باز شد اما بعدش هنگ کرد

سلام من سر نصب پلاگین ردگیاند یونیورس همین مشکل دارم هنگ میکنه

یه کار میخواستم انجام بدم که پنل سینما فوردی باز شد اما بعدش هنگ کرد
    منظورتون مبهم هست .
    هنگ کردن ممکنه عوامل مختلفی داشته باشه که یکیش کمبود شدید منابع مخصوصا حافظه هست (با توضیحاتی که دادید ، احتمال میره که علت مشکل تون همین باشه) .
    البته عوامل نرم افزاری هم هست که از توضیحاتی که در این تاپیک دادین ، بعید میدونم مشکل تون ، نرم افزاری باشه . همچنین حتی میتونه از مشکل داشتن قطعات هم باشه .

نقل قول نوشته اصلی توسط payam0098 نمایش پست ها
    سلام من سر نصب پلاگین ردگیاند یونیورس همین مشکل دارم هنگ میکنه
    سلام
    فقط موقع نصب؟
    زمانی که هنگ کرد ، یه تصویر از task manager بذارید یا ببینید چه منابعی بیشترین استفاده را دارن؟
    مشخصات قطعات تون را بذارید .
    همچنین اینکه وقتی مدت زمان زیادی را صبر کنید ، این هنگی برطرف نمیشه؟ و نصب به پایان نمیرسه؟ از سالم بودن ستاپ پلاگینی که نصب میکنید ، مطمئن اید؟