این مربوط به زمانیه که با افتر کدک خروجی میگرفتم و نهایت کاهش سرعت
https://uupload.ir/files/eaql_werer.jpg
مادربورد که تا 16 ساپورت میکنه اما رم دی دی آر تو در بازار ایران فقط 2 گیگ پیدا میشه که با چهار اسلات میشه 8 گیگ!! کلا باید کوبید از اول ساخت این سیستم رو!!
کار با 3 دی هم مشکل دارم، نمیدونم کارت گرافیکم(جی فورس 9500) پشتیبانی میکنه از رندر 3 دی یا نه
بله . تقریبا همون چیزی که گفتید و سیستم تون از اساس برای افترافکت مناسب نیست .
حتی اگه رم تون را هم 16 گیگ کنید ، هر چند بهتر میشه اما اولا 16 گیگ برای افترافکت ، چندان زیاد نیست و دوما هم پردازنده تون ضعیفه و هم هاردتون (برای کش افترافکت) کم میاره که توصیه میکنم یه ssd با حجم و سرعت بالا بگیرین .
منظورتون از 3 دی ، موتور رندر ray trace در افترافکت هست یا پلاگین element 3d هست یا چیز دیگه ای؟
پلاگین المنت 3 دی ، کارت Geforce 9500 GT را که (حداقل بصورت رسمی) پشتیبانی نمیکنه . اگه بصورت غیر رسمی هم کنه ، سرعتش ضعیفه .
برای موتور رندر ray trace هم تقریبا همین منوال هه .
سلام من سر نصب پلاگین ردگیاند یونیورس همین مشکل دارم هنگ میکنه
منظورتون مبهم هست .
هنگ کردن ممکنه عوامل مختلفی داشته باشه که یکیش کمبود شدید منابع مخصوصا حافظه هست (با توضیحاتی که دادید ، احتمال میره که علت مشکل تون همین باشه) .
البته عوامل نرم افزاری هم هست که از توضیحاتی که در این تاپیک دادین ، بعید میدونم مشکل تون ، نرم افزاری باشه . همچنین حتی میتونه از مشکل داشتن قطعات هم باشه .
سلام
فقط موقع نصب؟
زمانی که هنگ کرد ، یه تصویر از task manager بذارید یا ببینید چه منابعی بیشترین استفاده را دارن؟
مشخصات قطعات تون را بذارید .
همچنین اینکه وقتی مدت زمان زیادی را صبر کنید ، این هنگی برطرف نمیشه؟ و نصب به پایان نمیرسه؟ از سالم بودن ستاپ پلاگینی که نصب میکنید ، مطمئن اید؟