مشکل عجیبیه یا اینکه مشکل اصلی رو به درستی بررسی نکردید.
1- امتحان کنید و ببینید با تغییر آدرس فایل هایی که مشکل صدا ندارند به آدرس مشکل ساز، آیا آنها هم با مشکل صدا مواجه میشند؟
2- برعکس آن چه؟ فایل مشکل دار رو که به آدرس بدون مشکل میبرید، صداش درست میشه؟
اگه این دو صحیح باشه، اونوقت مشکل شما واقعاً همون چیزی هست که تصویر کردید، آدرس فایل ها در صداشون مشکل اییجاد میکنه که مشکل خیلی عجیبی هست ولی یک توضیح علمی و منطقی براش وجود داره:
محدودیت آدرس دهی در سیستم ساختار فایل!:
- هر فایل و آدرسی میتونه یه تعداد محدود کاراکتر و طول داشته باشه، وقتی طول اسم فایل بیشتر از این بشه، سیستم عامل به شما اجازه تغییر نام و یا ساختن اون فایل رو نمیده.
- نرم افزارهای میکس و مونتاژ معمولاً برای خواندن فایل های صوتی، باید اون رو ابتدا باز کنند و ازش یک سری اطلاعات خارج کنند، برای مثال در پریمیر پرو به این پروسه comfort کردن فایل میگند، در audition بهش ساختن peak file میگند، ...... حالا فرض کنید اسم فایل و مسیر اصلی فایلی که شما داشتید، 2 کاراکتر کمتر از نهایت میزان قابل قبول و محدودیت آدرس دهی بوده، پریمیر میخواد یک فایل جدید اینجا بسازه که در انتهای اسمش باید پسوند .mcdb رو بگزاره که 5 کاراکتر برای این کار لازم داره، سیستم عامل جلوی پریمیر رو میگیره و عمل comfort لغو میشه، فایل شما صداش پردازش نمیشه و به نظرتون میاد که صدا نداره.
اگه مشکلتون به خاطر این محدودیت باشه، کافیه که اسامی فایل ها رو بررسی کنید و ببینید کاراکتر های عجیب و غیر انگلیسی توی اون نباشه، همچنین طول اسم و آدرس فایل ها رو کوتاه تر کنید.