سلام و درود بر شما عزیز
بله کاملا درست میگید
شما اگه میتونید آموزش هایی در مورد جاوا اسکریپت برای نوشتن اسکریپت در افتر افکت اماده کنید بسیار عالیه
یک بخش در انجمن به نام برنامه نویسی آماده میکنیم و شما در اون قسمت آموزش هایی بزارید
فکر خیلی خوبیه
سلام و درود بر شما عزیز
بله کاملا درست میگید
شما اگه میتونید آموزش هایی در مورد جاوا اسکریپت برای نوشتن اسکریپت در افتر افکت اماده کنید بسیار عالیه
یک بخش در انجمن به نام برنامه نویسی آماده میکنیم و شما در اون قسمت آموزش هایی بزارید
فکر خیلی خوبیه
سلام
ممنون از هر دو
والا من آموزش جاوا اسکریپت رو زیاد کار نکردم (اون قدری هم که یکی دو سال پیش اونم یه کم کار کردم رو توی انجمن گذاشتم بصورت متنی)
من بیشتر روی لوا (نرم افزار Autoplay Media Studio) و فعلا روی سی شارپ (که نرم افزار یونیتی از این زبان استفاده میکنه) کار کردم . که آموزش AMS تموم شد و آموزش سی شارپ در حال ساخت و آپلود هست (که هر قسمتی که ساخته و آپلود شه ، در تاپیک قرار میگیره)
به نظرم اگه بخواین روی نرم افزار بازی سازی یونیتی مانور بدین ، همین زبان سی شارپ یاد گرفته بشه کافی هست . زبان های دیگه (مثل جاوا اسکریپت و پایتون) چون معمولا از سی شارپ آسونتر هستن ، بنابراین با یادگیری سی شارپ فقط کافی هست یه کم روی جاوا اسکریپت (برای افترافکت) و روی پایتون (برای سینما 4 دی) وقت گذاشته شه تا کامل یاد گرفته شه
خواهش میشود
نه افترافکت ++C نیست . جاوا هم نیست . زبان جاوا اسکریپت هست . زبان جاوا اسکریپت با زبان جاوا فرق داره . جاوا زبان برنامه نویسی هست ولی جاوا اسکریپت جزء زبان های اسکریپای به حساب میاد و به مراتب از جاوا آسونتره
در کل ، از لحاظ آسونی به سختی در زبان هایی که نرم افزارهای افترافکت و سینما 4 دی و یونیتی و udk ساپورت میکنن ، به نظرم به ترتیب آسونی به سختی اول جاوا اسکریپت (افترافکت) و بعد پایتون (سینما 4 دی) و بعد #C (یونیتی) و بعد هم ++C (برای udk) هست
ساخت پلاگین منظورم نبود
منظورم خود زبانی که نرم افزار افترافکت ساپورت میکنه هست
نه من پلاگین برای افترافکت نساختم . البته خودم هم در #c مبتدی هستم ولی معمولا پلاگین ها رو فکر کنم با ++c میسازن (با #c هم شاید شدنی باشه . نمیدونم)
البته شاید در آینده و چند سال دیگه ، روی حوضه ی پلاگین برای افترافکت فکر کنم ولی فعلا روش فکر نکردم . اما حوضه ی گرافیک (پلاگین ساختن و کلا رسم اشکال) ، علاوه بر علم برنامه نویسی ، معمولا به ریاضی و مخصوصا هندسه هم برمیگرده یعنی کسایی که هندسه ی قویتری داشته باشن ، توی گرافیک قویتر عمل میکنن
خوب من یه پیشنهاد براتون دارم که آموزش ساخت پلاگین در افتر افکت که زبان C++ است رو ببینید و یه پلاگین بسازید بعد دوره آموزشی خوبی آماده کنیم
توضیحات : https://www.fxphd.com/details/?idCourse=526
دانلود اموزش : https://www.filenext.com/d9ttcj3b82d...inDev.zip.html