سلام .. جناب هادی پور من فک کنم درست مطلبم رو ارائه نکردم و شما متوجه نشدید ... من کار با برنامه Bandicam و Camtasia رو میدونم و مشکلی با ظبط کردن از دکستاپ ندارم ....ولی یه فیلم آموزشی از یه شرکت خریداری کردم که با نرم افزار Password Protect Video Master فایل فیلم رو به exe تغییر دادن و جوری براش تعریف کردن که فقط روی یه سیستم با یه پسورد بالا بیادو اگه بخوام ببرم روی یه سیستم دیگه نمیشه و باید حتما دوباره از شرکت خریداری کنم و پسورد جدید بگیرم ... حالا من میخوام که از این ویدیوآموزشی رو توسط نرم افزار های Bandicam یا Camtasia از روی روش فیلمبرداری کنم و داخل سیستم بریزم و بتونم روی هر کامپیوتر دیگه ای نگاش کنم ...مشکلی که اینجا هست این فایل ویدیو رو با این نرم افزارPassword Protect Video Master تبدیل کردن و در این نرم افزار قسمتی داره که اگه فعال بشه به تمامی برنامه هایی که ظبط از روی دکستاپ انجام میدن عکس العمل نشون میده و دیگه فیلم رو اجرا نمیکنه تا اون شخص نتونه از این ویدیو فیلم بگیره و مجبور بشه که حتما از همون شرکت دوباره خریداری کنه .... حالا با موبایل هم از روی تصویر مانیتور فیلم گرفتم ولی خیلی بی کیفیت بود و نمیشد اصلا خیلی چیزها رو دید ...خواستم بدونم روش دیگه ای هست که بشه این نرم افزار رو گول زد و بشه از روش فیلم برداری کرد ؟
والا فقط میتونم بگم دمشون گرم با این سیستم حرفه ای که درست کردن!