برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

مشاهده : 4862 , پاسخ ها : 5
موضوع: متحرک سازی تصاویر در پریمر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط kkhodaey نمایش پست ها
    با سلام ؛
    دوست من . هرچی نیاز اینکار بود را در پاسخ شما عرض کردم . اما گاهی دوستان از سر عجله و بی توجه به متن پاسخ ها سئوالاتشان را تکرار میکنند . شما از متحرک سازی پرسیدید و عرض شد که هر نوع متحرکسازی از طریق پنجره تنظیمات یا سربرگ تنظیمات افکت " کنترل افکت " که در کنار سربرگ سورس منیتور است از طریق تغییر مقادیر تنظیمات " پوزیشن _ روتیشن _ اسکال و ..." که در آن سربرگ است انجام میپذیرد که شما باید به آن ورود کرده و سپس با انتخاب ویدئو در تایم لاین ( سلکت کردن آن در تایم لاین ) و سپس تغییر مقادیر مثلا " اسکال " به بزرگنمایی یا کوچ نمایی مورد نظر برسید . و هم عرض شد که استفاده از این ابزارها در تمام آموزشهای معرفی شده معمولا کاربرد عمومی دارد و اگر شما به یک آموزش معمولی نگاه کنید خواهید دید که از این ابزارهاحتما استفاده میشود . و همینطور عرض شد که برخی از پریست ها و پلاگین های آماده هم درون فایل افکتهای ویدئویی ( ویدئو افکت در کنار پنجره پروجکت ) هست که اگر سری به آنها بزنید خصوصا در بخش " دیستورت _ ترانسفورم و مثلا پلاگین یونیورز موشن گرافیک " میتوانید تنظیمات حرفه ای تری از کاربرد این چند ابزار را ببینید . متاسفانه یک ویدئو برایتان آماده کردم که بدلیل اشکال در بارگذاری موفق به ارسال نشدم شاید در فرصب بعدی تقدیم شود . موفق باشید .

بیصبرانه منتظردریافت ویدئوازطرف شماهستم..خیلی ممنون

kkhodaey آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    12739

معرفی کلی و کوتاه و سریع از موشن در پریمی

نقل قول نوشته اصلی توسط saman151 نمایش پست ها
    بیصبرانه منتظردریافت ویدئوازطرف شماهستم..خیلی ممنون
    با سلام ؛
    اینم یک معرفی کلی و کوتاه و سریع از موشن در پریمیر. موفق باشید .

http://www.mediafire.com/file/8l8qmb...er_Project.zip