این کاری که میگم رو انجام بدید تا مطمئن بشید پریمیر کامل و سالم نصب میشه.
1- پریمیر رو uninstall کنید.
2- داخل درایو C به آدرس Program Files\Adobe وارد شوید.
3- اگر فولدری با نام Adobe Premiere Pro CC 2015.3 در اینجا میبینید، آن را حذف کنید.
4- فولدر Common را تغییر نام دهید به Common backup
5- داخل درایو C به آدرس Program Files (x86)\Common Files\Adobe وارد شوید.
6- فولدر CEP را به CEP Backup تغییر نام دهید.
7- به Document وارد شوید (یا از درایو C به آدرس Users و سپس نام کاربری اتان و سپس فولدر Documents وارد شوید)
8- داخل فولدر Adobe رفته و فولدر Premiere را پیدا کنید و آن را حذف کنید (تنظیمات محیط کاربری و دیگر تنظیمات داخلی ای که در Preferences پریمیر ایجاد کرده بودید حذف خواهند شد).
9- حالا پریمیر رو دوباره نصب کنید و ببینید بدون مشکل بالا میاد یا خیر.
اگر بدون مشکل اجرا شد، فولدر هایی که به backup تغییر نام داده بودید رو برگردونید به نامهای اصلی اشان (در صورتی که فولدری با آن نام در آن مسیر ساخته شده بود، محتوای backup را به فولدر ساخته شده جدید منتقل کنید).
بعد مجدداً پریمیر رو اجرا کنید، اگه خطا دوباره ظاهر شد، پلاگین مشکل ساز در یکی از این فولدرها مخفی شده، با تغییر نام فولدرهای داخلی و قدم به قدم ببینید کدام فولدر مشکل سازه و اون رو کلاً حذف کرده، از نصب مجدد آن پلاگین خودداری کنید.
اگه پیغام خطا بازهم ادامه پیدا کرد، یک بار هم سای کنید Premiere را با سطح دسترسی Administrator و در حالت Compatibility mode ویندوز 8 یا 7 اجرا کنید.
اگه هیچیک از اینها جواب نده، نصب یه ویندوز تمیز و سالم (نسخه 8.1 پیشنهاد میشه) و محض احتیاط نصب یک نرم افزار ویروس یاب آخرین راهه.