برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

مشاهده : 14914 , پاسخ ها : 13
موضوع: روش سریع برای تدوین فیلم عروسی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    با سلام جناب چند سوال کلیدی دارم ممنون میشم پاسخ بدید.

بنا به فرمایش شما من 7 دقیقه فیلم رو که روش تصحیح رنگ و چند لایه فوتیج مثل BOKEH و ... خورده بود رو به فرمت AVI Uncompressed از Preset های premire ذخیره کردم که این فایل حجمی بالغ بر 54.1 گیگابت تولید کرد,این فایل برای خواندن توسط CPU i7 6700K سنگین به نظر میامد و با لگ داخل ویندوز پخش میشد ولی همون فایل رو وارد پریمیر کردم و روش پلاگین Cosmo رو اجرا کردم و در نهایت یک خروجی h264 به فرمت mp4 گرفتم خروجی مشکل نداشت , و راحت پخش میشد.

1-آیا این روش درست بوده؟ و واقعا این حجم از دیسک اشغال میشه ؟؟
    2-سنگینی پخش آن فایل که در ویندوز کاملا مشهود بود , در خود پریمیر باری بر روی CPU قرار نمیده ؟ اگر این روش درست بوده باشه پس باید CPU ام کمتر مشغول میشده که من همون موقع مشخصات سخت افزارو بررسی نکردم.
    3- raid0 بشتن چند SSD آیا نیاز به RAM بالا هم داره یا تاثیری نداره؟ و اگر بخواهید 1 ssd رو با 2 ssd که raid0 بسته شدند مقایسه کنید چطور میتونید تفاوتش رو بیان کنید که کامل قابل درک و ملموس باشه.
    4-فرمت پیشنهادی شما جهت خروجی غیر فشرده توسط media encoder چیست؟
    باتشکر.

pejii آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    26845
    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza82N نمایش پست ها
    چند سوال کلیدی دارم ممنون میشم پاسخ بدید.

بنا به فرمایش شما من 7 دقیقه فیلم رو که روش تصحیح رنگ و چند لایه فوتیج مثل BOKEH و ... خورده بود رو به فرمت AVI Uncompressed از Preset های premire ذخیره کردم که این فایل حجمی بالغ بر 54.1 گیگابت تولید کرد,این فایل برای خواندن توسط CPU i7 6700K سنگین به نظر میامد و با لگ داخل ویندوز پخش میشد ولی همون فایل رو وارد پریمیر کردم و روش پلاگین Cosmo رو اجرا کردم و در نهایت یک خروجی h264 به فرمت mp4 گرفتم خروجی مشکل نداشت , و راحت پخش میشد.

1-آیا این روش درست بوده؟ و واقعا این حجم از دیسک اشغال میشه ؟؟
    2-سنگینی پخش آن فایل که در ویندوز کاملا مشهود بود , در خود پریمیر باری بر روی CPU قرار نمیده ؟ اگر این روش درست بوده باشه پس باید CPU ام کمتر مشغول میشده که من همون موقع مشخصات سخت افزارو بررسی نکردم.
    3- raid0 بشتن چند SSD آیا نیاز به RAM بالا هم داره یا تاثیری نداره؟ و اگر بخواهید 1 ssd رو با 2 ssd که raid0 بسته شدند مقایسه کنید چطور میتونید تفاوتش رو بیان کنید که کامل قابل درک و ملموس باشه.
    4-فرمت پیشنهادی شما جهت خروجی غیر فشرده توسط media encoder چیست؟
    باتشکر.
    0- بعله فرمت های فشرده نشده حجم بسیار بالایی دارند، البته پریست خودتون رو وقتی که AVI ذخیره میکنید حتماً با دقت بررسی کنید چون محصولات adobe برای ترقیب به استفاده از mov یه سری از امکانات حساس و مورد نیاز مانند عدم تغییر سایز/فریم ریت/.... تصویر رو که به سادگی میشه از فایل اصلی خوند و در فایل خروجی لحاظ کرد را در پریست های avi قرار ندادند که در موارد زیادی ممکنه فایل نهایی ای که ضبط میکنید رو با حجم خیلی بالاتری (به دلیل رزولوشن بالاتر) ذخیره کنه.

1- روش که اشتباه نبوده، ولی بررسی کنید ببینید دیسکی که فایل رو روش ذخیره کردید امکان دسترسی با سرعت مورد نیازتون رو بهتون میده؟

یه حساب سر انگشتی (که زیاد هم دقیق نیست) فایل 54.1 گیگابایتی شما نیاز به خوانده شدن حدود تقریبی 130 مگابایت دیتا در ثانیه را به صورت پیوسته داره.
    هارد های معمولی سخت افزاری (دور پایین) حدود 100 تا 120 مگابایت در ثانیه در بهترین شرایط و مرتب بودن سطح ذخیره سازی میتونند عملیات خواندن رو انجام بدند.

* در زمان انتقال دیتای این ویدیو ها cpu درگیری خاصی نداره، کنترلر مادربورد شما بیشترین فعالیت رو در هنگام انتقال دیتا انجام میده و سی پی یو صرفاً در شروع آدرس دهی فایل به صورت لحظه ای درگیر خواهد شد.

2- خیر، در پریمیر همچنان فایل فشرده نشده بدون درگیری CPU خوانده خواهد شد و میزان درگیری کمی هم که CPU خواهد داشت صرفاً برای تغییر سایز ویدیو و کیفیت آن جهت نمایش در پنجره پیش نمایش خواهد بود (تا زمانیکه افکت ها بیان وسط). بازهم اگه هارد شما نتونه به موقع دیتا رو به پریمیر برسونه، شما لگ رو مشاهده میکنید ولی اینجا از کم آوردن سی پی یو نیست و این هارد دیسک هست که نقطه ضعف و کاستی در پروسه کاری است.

3- raid بستن اگه سخت افزاری باشه نیاز به ram و یا cpu نداره و بسته به ساختار مادربرد شما و چیپست کنترلر از دو تا هر تعداد (حتی فرد) ای دیسک رو شما میتونید raid ببندید.

مقایسه (در شرایط مناسب):
    یک هارد فرضی با سرعت خواندن 500 مگابایت در ثانیه و نوشتن 250 مگابایت در ثانیه رو در نظر میگیریم.
    دو تا از همون هارد که raid0 بسته شدند سرعت خواندن 1 گیگابایت در ثانیه و نوشتن 500 مگابایت در ثانیه رو خواهند داشت.

مسائل زیادی هنگام بستن raid هست که تشریحش وقت زیادی میبره، ولی چند تا نکته مهم که بهشون اشاره کنم:

- در ازای هر دیسکی که به raid0 اضافه میشه، یک مقدار هم delay در انتقال دیتا وارد خواهد شد (که خیلی کمه) و این مقدار مضروبی بالا میره و هرچقدر دیسک ها بیشتر بشند مشهود تر خواهد بود. در بعضی شرایط حتی بیشتر از 3 یا 4 تا دیسک در یک raid0 تفاوت سرعت بالاتری رو نخواهد داشت.

- دیتا در raid0 خورد شده و بین دیسک های داخل raid0 تقسیم میشه. برای مثال اگه 8 بیت دیتا به سمت raid0 با دو دیسک بره، 4 بیت از اون روی یک دیسک ذخیره میشه و 4 بیت روی یک دیسک دیگه. به همین دلیل سرعت کارکد raid0 حدوداً به تعداد دیسک های داخلش بالاتر میره و البته خراب شدن یکی از دیسک درایو ها در یک raid0 برابر است با از دست رفتن کل دیتای شما در تمام raid.

4- این روزها من به شدت از طرفداران پر و پا قرص کدک تصویری Ut Video شده ام. (کدک رایگانی است و در اینترنت یافت میشه، ولی الصاقش هم میکنم در انتها. هم در ظرف MOV و هم در ظرف AVI قابل جاگزاری است).

*اما! این که چه فرمتی و برای چه کاری استفاده بشه به نوع ویدیو هم بستگی داره.

برای مثال همین الان روی پروژه ای در حال کار هستم که بازی رایانه ای است و در هر ویدیو حدوداً 100 تا 300 رنگ متفاوت وجود نداره. خوب کدک و فرمتی که 16 میلیون رنگ رو پشتیبانی میکنه برای این پروژه مطمئناً استفاده اش صرفه حجمی نداره. کدک های lossy هم کلاً محدودیت رنگی ای که دارند در این پروژه مشکل ایجاد میکنه.

برای این کار دارم از TechSmith Capture Codec 3 استفاده میکنم که حجم فوق العاده پایینی رو برای اینگونه ویدیوها (و انیمیشن های flat) بدون ذره ای افت کیفیت میده. (برای ذخیره در این فرمت باید حتماً بسته نرم افزاری camtasia studio روی سیستمتون نصب باشه).

پروژه دیگری هم بود که کلاً GIF کار کردیم.

یکی دیگه هم چندی پیش فقط برای فشرده سازی اش مشغول بودم که احتیاج به transparency در ویدیوهای تحت وب داشت و از VP9 گوگل استفاده کردیم.

ویدیوهای طبیعی و دارای سطح رنگ HDR و دینامیک هم پیشنهاد میکنم از ProRes استفاده کنید اگه Raw براتون بیش از حد حجیمه.

* واقعاً نمیشه یک کدک رو برای همه مصارف پیشنهاد کرد. RAW از پس همه نیازها بر میاد ولی باید با حجمش و نرخ بالای انتقال دیتایی که داره کنار بیایید. یکی دیگه حجم پایینتری میده، پردازنده بالایی میطلبه،......

پیشنهاد میکنم چند مورد رو خودتون تست کنید و با دقت منابع سیستم رو در حین کار بررسی کنید، بهترین گزینه رو پیدا خواهید کرد مطمئن باشید.
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده