برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

مشاهده : 3383 , پاسخ ها : 16
موضوع: برای خرید سیستم راهنمایی کنید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadkhati نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز ، گرین یکی از معتبرترین برندهاست که نسبت قیمت به کارایی بالاتری (از برندهای دیگه) رو ارائه میده در بعضی از مدل هاش مخصوصا در این مدلش که پیشنهاد دادم
    بعد اینکه درباره ی برند نمیشه نظر خاصی داد در اغلب موارد . باید دو مدل از برندهای مختلف رو با هم مقایسه کرد (به نسبت قیمت) نه کل برند رو
    وعلیکم السلام عزیز

"گرین یکی از معتبرترین برندهاست"

وضعیت و کیفیت شرکت گرین مشخصه و بنده هم از روی تجربه عرض کردم

"بعد اینکه درباره ی برند نمیشه نظر خاصی داد در اغلب موارد . باید دو مدل از برندهای مختلف رو با هم مقایسه کرد (به نسبت قیمت) نه کل برند رو"

بله حرف شما درسته و من هم نگفتم همه محصولات گرین بی کیفیت و... هستند ، شاید در بین محصولاتش محصول خوب هم باشه اما در اکثر موارد اینطور نیست

اینکه میگین

"بعد اینکه درباره ی برند نمیشه نظر خاصی داد در اغلب موارد باید دو مدل از برندهای مختلف رو با هم مقایسه کرد (به نسبت قیمت) نه کل برند رو"

باهاش مخالفم .اتفاقا ، میشه به طور کلی دو برند رو مقایسه کرد. مثلا الان بنده کل برند سایپا رو با برند BMW مقایسه میکنم و میگم که برند سایپا کیفیتش خیلی پایین تر از BMW هست

برند گرین با برند هایی مثل کولر مستر و کورسیر و خیلی برند های معتبر دیگه واقعا قابل مقایسه نیست

به هر حال امیدوارم صاحب تاپیک بهترین سیستم ممکن رو با پولش بخره

در پناه حق...

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    وعلیکم السلام عزیز

"گرین یکی از معتبرترین برندهاست"

وضعیت و کیفیت شرکت گرین مشخصه و بنده هم از روی تجربه عرض کردم

"بعد اینکه درباره ی برند نمیشه نظر خاصی داد در اغلب موارد . باید دو مدل از برندهای مختلف رو با هم مقایسه کرد (به نسبت قیمت) نه کل برند رو"

بله حرف شما درسته و من هم نگفتم همه محصولات گرین بی کیفیت و... هستند ، شاید در بین محصولاتش محصول خوب هم باشه اما در اکثر موارد اینطور نیست

اینکه میگین

"بعد اینکه درباره ی برند نمیشه نظر خاصی داد در اغلب موارد باید دو مدل از برندهای مختلف رو با هم مقایسه کرد (به نسبت قیمت) نه کل برند رو"

باهاش مخالفم .اتفاقا ، میشه به طور کلی دو برند رو مقایسه کرد. مثلا الان بنده کل برند سایپا رو با برند BMW مقایسه میکنم و میگم که برند سایپا کیفیتش خیلی پایین تر از BMW هست

برند گرین با برند هایی مثل کولر مستر و کورسیر و خیلی برند های معتبر دیگه واقعا قابل مقایسه نیست

به هر حال امیدوارم صاحب تاپیک بهترین سیستم ممکن رو با پولش بخره

در پناه حق...

سلام
    شما تا قیمت حدود 260 تومن ، پاور 550 واتی ، با این جزئیات و کیفیت ، کدوم مدل منظورتونه؟

یه چیزی رو آقای Newsgraph فراموش کردم بگم که اون پاور پیشنهادی ، در صورتی هست که گرافیک بالاتر از Gtx 1080 در آینده نخرین (چون در آینده قراره گرافیک Gtx 1080Ti بیاد)
    کلا اون پاور برا گرافیک ها با مصرف زیر 200 وات هست (گرافیک 1080 مصرفش 180 وات و گرافیک 1080Ti مصرفش 250 وات هست) و اگه انتخاب بالاتر میخواین داشته باشین (مثل 1080Ti یا Titan X Pascall که هر دوشون در آینده میان) ، به نسبت اون مدل و مصرفش ، پاور با توان بالاتر رو باید انتخاب کنین

نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadkhati نمایش پست ها

سلام
    شما تا قیمت حدود 260 تومن ، پاور 550 واتی ، با این جزئیات و کیفیت ، کدوم مدل منظورتونه؟
    موضوع بحث ما این نبود عزیز

طبیعتا اگر بخوان چیزی که من گفتم رو تهیه کنند باید هزینه بیشتری بکنند که قطعا میارزه

متشکر از شما که برای راهنمایی کاربرا اینقدر وقت میذارید و تایپ میکنید

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes