برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

مشاهده : 2291 , پاسخ ها : 4
موضوع: اولین کارم و یه موزیک ویدئو

Talking اولین کارم و یه موزیک ویدئو

با سلام خدمت استادان گرامی
    این اولین کارم هستش و تازه کار هستم در حدود دو سه ماهه دارم با افتر کار میکنم و از طریق یکی از دوستان با این نرم افزار اشنا شدم و بهش علاقه مند شدم.
    این کارم هم یه موزیک ویئو هستش که با چندتا از دوستان محض سرگرمی و وقت گذرونی درستش کردیم و واسه همون اول کار بود که ساختمش حالا اشکالات که حتما زیاد داره ولی تموم تلاشمون رو کردیم که به بهترین نحو انجامش بدیم امیدوارم خوشتون بیاد و خیلی خوشحال میشم که راهنماییم کنید و نقاط ضعفم و کار رو بهم بگید.
    با تشکر از اقای هادی پور عزیز که زحمات زیادی میکشن

http://s6.picofile.com/file/8237423676/final_1.mp4.html

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام
    آفرین برای اولین کار خیلی خوبی بود
    مخصوصا زاویه های دوربین که خوب بود
    یکم رو افکت ها باید بیشتر کار کنید
    خسته نباشید عزیز
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام
    آفرین برای اولین کار خیلی خوبی بود
    مخصوصا زاویه های دوربین که خوب بود
    یکم رو افکت ها باید بیشتر کار کنید
    خسته نباشید عزیز
    خیلی ممنون نظر لطفتونه
    چشم، کم کم دارم با تمرین راه میوفتم و و با نرم افزار بیشتر اشنا شدم به لطف اموزش های شما

افرین برای کار اول خوب بود
    یه سوال
    متد و برنامه ای براش تو ذهنت داشتی و بعد شروع کردی به تولید یا نه همنجوری دوربین دستت گرفتی و تو لحظه تصمیم میگرفتی از کجا و چه جوری فیلم بگیرم؟؟؟
    و اگه جوابت به سوال بالا بله است ، چیزی که قبل از شروع کار فیلم برداری و تدوین تو ذهنت بود چقدر با چیزی که درست کردی فاصله داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.m نمایش پست ها
    افرین برای کار اول خوب بود
    یه سوال
    متد و برنامه ای براش تو ذهنت داشتی و بعد شروع کردی به تولید یا نه همنجوری دوربین دستت گرفتی و تو لحظه تصمیم میگرفتی از کجا و چه جوری فیلم بگیرم؟؟؟
    و اگه جوابت به سوال بالا بله است ، چیزی که قبل از شروع کار فیلم برداری و تدوین تو ذهنت بود چقدر با چیزی که درست کردی فاصله داره؟
    حقیقتش هیچ برنامه ی خاصی نو ذهنم نداشتم ،اصل ماجرا این بود که کارای افکت و جلوه هاش رو قرار بود یکی از دوستام انجام بده و من صحنه ها رو فیلمبرداری کنم و اون خودش هم هیچ طرحی خاصی بهمون نداد و باهامون نبود و من از قبل مکان ها رو مشخص میکردم و میرفتیم فیلمبرداری میکردیم و همونجا تصمیم میگرفتیم از چه زاویه ای بگریم و این حرفا (قبلا هم چندتا از این کارا رو انجام داده بودیم و فیلم برداریش با من بود) و کلا هیچ اشنایی با نرم افزار نداشتم که بخوام یه چیز خاص رو فیلم برداری کنم بعد با برنامه انجامش بدم ،اخر سر هم اون رفیقمون براش مشکل پیش اومد نتونست کاراش رو انجام بده بعدش خودم دست بکار شدم و ساختمش.
    درکل بیش از اون حدی که انتظار داشتیم کلیپ بهتری شد حالا از نظر خودمون.
    درکل اگه اشنایی با نرم افزار داشته باشی و تکنیکاش رو بلد باشی راحت میتونی یه طرح ذهنی ازش داشته باشی و راحت صحنه ها رو بسازی.