برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 20

مشاهده : 5612 , پاسخ ها : 19
موضوع: ارزيابي سيستم-خيلي فوري

Smile ارزيابي سيستم-خيلي فوري

سلام.دوستان عزيز اين سيستم با اين مشخصات چطوره و در چه سطحي قرار داره؟ و چند تومن ارزش داره؟و آيا ميشه فرمتهاي full hd يا 2k و 4k رو اونم مثلا سه دوربينه رو باهاش ريل تاييم و بدون لگ تدوين كردن تو پريمير؟ممنون

نام: 1.jpg نمایش: 260 اندازه: 744.4 کیلو بایت

دوستان لطفا راهنمايي كنيد و همچنين فرق cpu zenon با corei7 در چيه ؟ و چقدر در كار باهم فرق دارن و چقدر تفوت قيمت؟ممنون

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    سلام عزیز
    سیستم خیلی خوبیه میتونید باهاش کارهای مختلفی رو انجام بدید و در افتر افکت و پریمیر به مشکل برنمیخورید
    فکر کنم 5 تا 6 میلیون بشه!
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام عزیز
    سیستم خیلی خوبیه میتونید باهاش کارهای مختلفی رو انجام بدید و در افتر افکت و پریمیر به مشکل برنمیخورید
    فکر کنم 5 تا 6 میلیون بشه!
    ممنون بابت راهنماييتون.استاد منظورتون از كارهاي مختلف چيه؟يعني تا چه حد؟ يعني اگه بخوام سه تا دوربينو تو سه لاين مختلف كه فرمتشون 4k هست رو همزمان ميكس كنم تو پريمير به مشكل نميخورم؟قيمتش 6.5 هست.ارزششو داره واقعا؟اگه بجاي corei7 سي پيوي zenon ببندم نظرتون چيه؟و چقدر به نظرتون تفاوت قيمت دارن؟

خیلی بیشتر از 6 تومن درمیاد ، چون خود سی پی یوش 1.5 ملیون ، کیسشو با تمام مخلفات به جز گرافیک بخوای ببندی طرفای 3 یا 4 تومن در میاد ، کارت گرافیک های سری quadro خیلی گرون هستن ، ولی خیلی ارزش دارن . اگه بتوی یه کارت گرافیک GTX بندازی خیلی بهتره بخصوص سری 900 یا 770 یا 780 یا تایتان
    ولی واقعا سیسیتم عالیه ، قیمتها رو می تونی تو سایت lioncomputer.ir ببینی.

نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2013 نمایش پست ها
    ممنون بابت راهنماييتون.استاد منظورتون از كارهاي مختلف چيه؟يعني تا چه حد؟ يعني اگه بخوام سه تا دوربينو تو سه لاين مختلف كه فرمتشون 4k هست رو همزمان ميكس كنم تو پريمير به مشكل نميخورم؟قيمتش 6.5 هست.ارزششو داره واقعا؟اگه بجاي corei7 سي پيوي zenon ببندم نظرتون چيه؟و چقدر به نظرتون تفاوت قيمت دارن؟
    با اجازه اساتید . سی پی یو 5820 واقعا عالیه ، اما قطعا بهتر از سری xeon نیست . ولی xeon به طرز وحشتناکی گرونه ولی ارزش داره.
    بازم اینا نظر منه ، اگه یه سرچ اینگلیسی بزنی می تونی به نتایج خوبی برسی ،

این دو تا سایت خیلی خوبه ، برو مقایسه کن خودت انتخاب کن :
    برای GPU :
    gpuboss.com
    برای CPU :
    cpuboss.com

نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    با اجازه اساتید . سی پی یو 5820 واقعا عالیه ، اما قطعا بهتر از سری xeon نیست . ولی xeon به طرز وحشتناکی گرونه ولی ارزش داره.
    بازم اینا نظر منه ، اگه یه سرچ اینگلیسی بزنی می تونی به نتایج خوبی برسی ،

این دو تا سایت خیلی خوبه ، برو مقایسه کن خودت انتخاب کن :
    برای GPU :
    gpuboss.com
    برای CPU :
    cpuboss.com
    ممنون.درباره بقیه قطعاتش بیشتر توضیح میدید و همچنین آیا در میکس 4 دوربینه 4k به مشکل میخورم با این سیسنم؟

با اجازه بزرگترا و اساتید محترم
    والا تو یه سیستم مهم ترین قطعات کارت گرافیک و سی پی یو هست . در ضمن سعی کنید کارت گرافیکی که می خرین حتما مطمئن باشید که از cuda ساپور کنه و ترجیحا DirectX12 رو هم ساپور کنه البته زیاد مهم نیست ولی cuda خیلی خیلی مهمه. ولی رم هم به نظر من از کارت گرافیک و در بعضی موارد از سی پی یو هم مهم تره . رم سعی کنید حداقل 16 گیگ (دیگه کم کمش 12 گیگ) باشه ، رم رو هم سعی کنید فرکانسش 3200Mhz باشه. مادربورد هم که بستگی به قطعات اصلی داره . حتما خنک کننده مایع بزار . برای انتخاب پاور هم از سایت (اینجا) استفاده کن .

دو تا نکته مهم :
    1- قطعاتتون سعی کنید حدالامکان برند Gigabyte باشه ، یه خورده گرون هست ولی ارزش داره
    2- یه قانون همیشگی هست که میگه : یه قطعه قدرتمند بهتر از 2 قطعه متوسط هست . یعنی مثلا اگه یه رم 32 گیگ بندازی خیلی خیلی سریع تر از 4 تا 8 گیگ هست. این رو هم مد نظر داشته باش

من با نرم افزارای ویرایش کار نکردم و نمی دونم ، این جاشو دیگه اساتید نظر بدن.

امید وارم مفید بوده باشه. یا علی

نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    با اجازه بزرگترا و اساتید محترم
    والا تو یه سیستم مهم ترین قطعات کارت گرافیک و سی پی یو هست . در ضمن سعی کنید کارت گرافیکی که می خرین حتما مطمئن باشید که از cuda ساپور کنه و ترجیحا DirectX12 رو هم ساپور کنه البته زیاد مهم نیست ولی cuda خیلی خیلی مهمه. ولی رم هم به نظر من از کارت گرافیک و در بعضی موارد از سی پی یو هم مهم تره . رم سعی کنید حداقل 16 گیگ (دیگه کم کمش 12 گیگ) باشه ، رم رو هم سعی کنید فرکانسش 3200Mhz باشه. مادربورد هم که بستگی به قطعات اصلی داره . حتما خنک کننده مایع بزار . برای انتخاب پاور هم از سایت (اینجا) استفاده کن .

دو تا نکته مهم :
    1- قطعاتتون سعی کنید حدالامکان برند Gigabyte باشه ، یه خورده گرون هست ولی ارزش داره
    2- یه قانون همیشگی هست که میگه : یه قطعه قدرتمند بهتر از 2 قطعه متوسط هست . یعنی مثلا اگه یه رم 32 گیگ بندازی خیلی خیلی سریع تر از 4 تا 8 گیگ هست. این رو هم مد نظر داشته باش

من با نرم افزارای ویرایش کار نکردم و نمی دونم ، این جاشو دیگه اساتید نظر بدن.

امید وارم مفید بوده باشه. یا علی
    سلام دوست عزیز
    قانون کلی تون کاملاً غلطه!
    مادربود ایشون از دو کاناله هم بالار و سوکت x99 هستش، به عبارتی 4 کاناله است
    یعنی اگه 4 تا 8 گیگ بندازه راندمانش بسیار بسیار بالاتر از یه 32 گیگ هست...
    تا فردا صبح نمیتونم جواب بدم
    اگه فردا وقت کنم نظرمو در مورد سیستم به دوست شروع کننده تاپیک میگم
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط xlsqbq نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    قانون کلی تون کاملاً غلطه!
    مادربود ایشون از دو کاناله هم بالار و سوکت x99 هستش، به عبارتی 4 کاناله است
    یعنی اگه 4 تا 8 گیگ بندازه راندمانش بسیار بسیار بالاتر از یه 32 گیگ هست...
    تا فردا صبح نمیتونم جواب بدم
    اگه فردا وقت کنم نظرمو در مورد سیستم به دوست شروع کننده تاپیک میگم
    موفق باشید
    ممنون از نظرتون دوست عزيز.لطفا هرچه سريعتر راهنمايي بفرماييد.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین