برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

مشاهده : 4750 , پاسخ ها : 15
موضوع: خرید سیستم مناسب برای کارهای گرافیکی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

salmanm آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20476
    یک هارد ssd خیلی مفیده.باید روی هارد ssd ویندوز و نرم افزار رو نصب کنین تا متوجه تغییر سرعت بشین.اگه ویندوزتون روی ssd نصب باشه ویندوز تو 3ثانیه میاد بالا.

نقل قول نوشته اصلی توسط salmanm نمایش پست ها
    یک هارد ssd خیلی مفیده.باید روی هارد ssd ویندوز و نرم افزار رو نصب کنین تا متوجه تغییر سرعت بشین.اگه ویندوزتون روی ssd نصب باشه ویندوز تو 3ثانیه میاد بالا.
    کاملا درسته.

ان شاءالله اگر بشه میخوام هارد ssd و ویندوز 10 نهایی تر و element 3d v2.2 و... رو یکجا نصب کنم که دیگه کامپیوتر از این رو به اون رو تر بشه

چون به قول شما ssd چقدر سرعت بوت و... رو افزایش میده ! حالا اگر با نصب ویندوز 10 که سرعت بو رو افزایش میده و.. همراه بشه میترکونه

در پناه حق...

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

AZERILA آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    19081
    نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    کاملا درسته.

ان شاءالله اگر بشه میخوام هارد ssd و ویندوز 10 نهایی تر و element 3d v2.2 و... رو یکجا نصب کنم که دیگه کامپیوتر از این رو به اون رو تر بشه

چون به قول شما ssd چقدر سرعت بوت و... رو افزایش میده ! حالا اگر با نصب ویندوز 10 که سرعت بو رو افزایش میده و.. همراه بشه میترکونه

در پناه حق...
    به نظرم امد یه نکته رو بهتون بگم. ویندوز 10 سرعت بوت پایین تری نسبت به ویندوز 8 و حتی 7 داره!

چون من خودم دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم گفتم بهتون بگم. اما سرعت خاموش شدنش به نظر از همه ویندوز ها بالاتره.
    البته نسبت به ویندوز 8 یا 8.1 پایداری بیشتری داره.

salmanm آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20476
    نقل قول نوشته اصلی توسط AZERILA نمایش پست ها
    به نظرم امد یه نکته رو بهتون بگم. ویندوز 10 سرعت بوت پایین تری نسبت به ویندوز 8 و حتی 7 داره!

چون من خودم دارم از ویندوز 10 استفاده میکنم گفتم بهتون بگم. اما سرعت خاموش شدنش به نظر از همه ویندوز ها بالاتره.
    من که ویندوز 10 دارم خیلی سریع تر از ویندوز 8 میاد بالا تقریبا تو شیش ثانیه میاد بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط AZERILA نمایش پست ها

فید بک ها متفاوت هست . چند فرد رو دیدم که از سریع تر بوت شدن می گفتن

ولی بعضی ها هم حرف شما رو تایید می کردن

سرعت بوت هیچ اهمیتی برای من نداره . مهم بالاترین بازدهی سیستم هست که با موارد مذکور ان شاءالله بوجود میاد.

ممنون که شاره کردید

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes