من چک کردم. اما یک مشکل دیگه این وسط هست. اونم اینه ک من ویدئوم حرکت دوربین نداره.(رو سه پایه قرار داره) فقط ی شخصیته ک وسط وایستاده و گاهی تکون می خوره ادمه واسه همین 3d camera ارور میده اخرش و میگه failed میشه. نظری ندارید؟ فایلمم پس زمینه نداره.
من چک کردم. اما یک مشکل دیگه این وسط هست. اونم اینه ک من ویدئوم حرکت دوربین نداره.(رو سه پایه قرار داره) فقط ی شخصیته ک وسط وایستاده و گاهی تکون می خوره ادمه واسه همین 3d camera ارور میده اخرش و میگه failed میشه. نظری ندارید؟ فایلمم پس زمینه نداره.
عزیز این مهم نیست شما خروجی ترکینگ از Video بگیرید چون شما میخواین فقط ویدیو رو بفرستید
اگه در افتر افکت ارور میده حتما به خاطر کیفیت ویدیو و یا بخاطر اینه که اندازه کامپوزیشن شما دقیق به اندازه ویدیو نیست
ویدیو خودتون رو بکشید و در قسمت تایم لاین رها کنید تا از تنظمیات آن کامپوزیشن ساخته شه و بعد ترکینگ کنید
باز هم میگم شما می خواین ویدیو رو انتقال بدید نیازی نیست ترکینگ بگیرید مرحله دم رو انجام بدید فقط ویدیو رو بفرستید
بنده همخ قسمت ترکینگش رو دوباره انجام ندادم و از همون شیوه اسکریپتی ک تو آموزش بود از فایل اکسپورت گرفتم اما تو مایا ارور داد ک الان میذارمش اگه بفرسته. بطور مستقیم هم ک واردش می کنم پخشش نمی کنه. واقعن توش موندم.اگه بخوام واضح بگم مشکل اینه ک فایلی ک کانال آلفا داره رو چطوری بیارمش تو مایا.