نوشته اصلی توسط journalist سلام . سوال خودتون را بپرسید ؟ اگ کسی باشه که ایدی تلگرامشو بده راحت تر میتونم باهاش صحبت کنم.... ولی حالا یکی از سوالام اینه که چطوری میشه یه اهنگ رو کاری کنیم که از اخر به اول بخش بشه..یعنی اهنگ رو برعکس کنیم که از اخر بخش بشه
نوشته اصلی توسط s.k.desing اگ کسی باشه که ایدی تلگرامشو بده راحت تر میتونم باهاش صحبت کنم.... ولی حالا یکی از سوالام اینه که چطوری میشه یه اهنگ رو کاری کنیم که از اخر به اول بخش بشه..یعنی اهنگ رو برعکس کنیم که از اخر بخش بشه سلام میخوایید توی نرم افزار های دیگه راهشو بهتون بگم؟
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi سلام میخوایید توی نرم افزار های دیگه راهشو بهتون بگم؟ بگید ولی امیدوارم fl studio نباشه
نوشته اصلی توسط s.k.desing بگید ولی امیدوارم fl studio نباشه مگه اف ال چشه در نرم افزار audition : در نرم افزار premiere : اول راست کلیک و speed/duration
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi مگه اف ال چشه در نرم افزار audition : در نرم افزار premiere : اول راست کلیک و speed/duration برای این گفتم که ایشالله نباشه که از هرکی پرسیدم میگفت برنامه اف ال رو نصب کن....در ضمن اف ال چش نیست گوشه ممنون از راهنماییتون
مشاهده قوانین انجمن