برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 61

مشاهده : 11411 , پاسخ ها : 60
موضوع: مشاوه اسمبل pc با 3.5 بودجه !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سلام
    آقا ما امروز رفتیم قیمت و بررسی میدانی بکنیم ، متاسفانه شرایط خیلی نامناسب بود.و فروشنده های محترم سود و قیمت بالا می گفتند

بعد از اینکه سر هر یک از قطعات کلی بحث کردن ، قیمت رو حداقل 2.850.000 تومان اعلام کردن(با SSD ارزون). تازه با کارت گرافیک ارزان قیمت gtx 750 ti و فرمودند اگر gtx 760 بخواهید قیمت نجومی تر هم در پیش هست.

دوستان یک سئوال : فروشنده تاکید داشت پاور کولر مستر 550w برای کار شما مناسب هست و من حتی روی سیستم بالاتر هم استفاده کردم و خوب بوده. نظر شما چیه؟

و اینکه گفتند رم CL11 2400 MHz رو با 1600 جایگزین کنم ؟ و CPU با 1600 مچ هست (در حالی که شنیدم مادر بورد میتونه قدرت 2400 رو هم استفاده کنه)

هارد هم، الّا و بلّا SSD رو الان باید بخرید.

واقعا نمیشه به فروشنده ها اصلا اعتماد کرد + اینکه اگر قطعه دست دوم رو بجای نو قرار ندهند !

لطفا راهنمایی کنید

در پناه حق...

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    سلام
    آقا ما امروز رفتیم قیمت و بررسی میدانی بکنیم ، متاسفانه شرایط خیلی نامناسب بود.و فروشنده های محترم سود و قیمت بالا می گفتند

بعد از اینکه سر هر یک از قطعات کلی بحث کردن ، قیمت رو حداقل 2.850.000 تومان اعلام کردن(با SSD ارزون). تازه با کارت گرافیک ارزان قیمت gtx 750 ti و فرمودند اگر gtx 760 بخواهید قیمت نجومی تر هم در پیش هست.

دوستان یک سئوال : فروشنده تاکید داشت پاور کولر مستر 550w برای کار شما مناسب هست و من حتی روی سیستم بالاتر هم استفاده کردم و خوب بوده. نظر شما چیه؟

و اینکه گفتند رم CL11 2400 MHz رو با 1600 جایگزین کنم ؟ و CPU با 1600 مچ هست (در حالی که شنیدم مادر بورد میتونه قدرت 2400 رو هم استفاده کنه)

هارد هم، الّا و بلّا SSD رو الان باید بخرید.

واقعا نمیشه به فروشنده ها اصلا اعتماد کرد + اینکه اگر قطعه دست دوم رو بجای نو قرار ندهند !

لطفا راهنمایی کنید

در پناه حق...
    تنها مادربرد نیست که باید 2400 رو پشتیبانی کنه. باید ببینید سی پی یو هم پشتیبانی میکنه یا نه.
    شما در آینده باید کولر مناسب استفاده کنید پس وات بالاتری از 550 نیاز دارید. همچنین گرافیک هم در اوج مصرف به وات بالاتری نیاز داره. مشاور خوبی نبوده. البته 750 کولر مستر واقعیه و از وات بالاتر گرین بالاتره
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????