ببینید، تولید نرم افزار بصورت لوح فشرده خیلی کار ساده ایه، مهم اینه که شما محتوای غنی و گرافیک کاربرپسند داشته باشید.
إن شاء الله طی یکماه آینده در نظر دارم یک پست مفید در زمینه تولید محتوای الکترونیک ایجاد کنم و تمام نیاز تولید کنندگان این عرصه رو تخت شعاع قرار بدم
ولی اون چیزی که الان برای شما ضروریه، موارد ذیل می باشد:
1- طراحی UML: در ابتدا تمامی چیزهایی که برای تولید لوح فشرده نیاز دارید(شامل تمامی اجزای تشکیل دهنده نرم افزار) و اون چیزایی که قراره بعنوان محتوا قرار بدین، روی کاغذ بکشید و بین اشیاء ایجاد ارتباط کنید(اصطلاحاً الگوریتم کار رو بکشید)
2- با توجه به UML یکسری صفحات برای پروژه خودتون در نظر بگیرید؛ مثلا: صفحهء بسم الله + صفحه اینترو+ صفحه اصلی نرم افزار(Main Page) + صفحه درباره ما + صفحات داخلی که از طریق صفحه اصلی نرم افزار هدایت میشن
3- بخش گرافیک کاربری و طراحی پوسته برای صفحات نرم افزار(UI = User Interface)
4- ایجاد دکمه های گرافیکی(Buttons) برای لینک دادن به صفحات
5- کدنویسی و ایجاد ارتباط بین اشیاء(لینک دادن به دکمه ها، برای ورود به صفحات داخلی و صفحه اصلی)
6- قرار دادن محتوا در صفحات داخلی
7- دیباگ کردن پروژه(یعنی رفع هر گونه مشگل و باگ) که ممکنه بعضی از دکمه ها و یا لودینگ مطالب مشکل داشته باشه
8- تست نهایی
9- یکپارچه سازی داده های و تنظیم به گونه ای که از مسیر داینامیک(دیسک) فراخوانی بشه
10- خروجی گرفتن بصورت Autorun.exe
11- رایت بر روی CD / DVD
نکته حائز اهمیت: اینه که شما حتما دقت کنید هنگام تولید فایل اتوران، یک فایلی ایجاد کنید با عنوان Autorun.inf که هنگام قرار دادن سی دی در CD-Rom بصورت اتوماتیک لود بشه
زیر سایه اهل بیت(علیهم السلام) موفق باشید
یک دنیا ممنون از راهنماییتون
سوال اولم اینکه شما در روزهای آتیه قصد اموزش ساخت نرم افزارهای مالتی مدیا را دارید...؟
سوال دوم اینکه من با چه نرم افزاری میتوانم یک مالتی مدیای خوب بسازم و کار با آن زیاد مشکل نباشد و پرژه ای که در ذهن دارم را خیلی زود اماده پیاده سازی کنم...؟