وای اینقد دوست دارم بدونم سنم بره بالا چه شکلی میشم! آخه کو تا مثلا 30 ساله بشم اووووووووووووووووووووووو ده سال دیگه!
![]()
وای اینقد دوست دارم بدونم سنم بره بالا چه شکلی میشم! آخه کو تا مثلا 30 ساله بشم اووووووووووووووووووووووو ده سال دیگه!
![]()
?????? ?? ?????? ???.
???? ??? ??? ????? ???? ????
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
دروغ چرا ندا خانم. بین ما و اونا خیلی تفاوت هست. فرهنگ کار کردنشون. برخوردشون با دیگران. سبک تحصیلشون. همه چیز براشون یه روند مثبت رو داره. ولی حتی ایرانی ای که خارج از ایران داره زندگی می کنه هر روز مشکلات خاص خودش رو داره.
چون تو ایران اندرو کریمر رو بچه های cg خیلی دوست دارن ایشون رو مثال می زنم. حداقل 35 تا 40 سالشه. از من جوونتره. شادتره و هر روز هم داره پیشرفت می کنه. همه هم می دونیم از ادیت فیلم عروسی شروع کرده.
?????? ?? ?????? ???.
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
دقیقاً همینطوره. اونها فقط و فقط روی یک چیز متمرکزن. پیشرفت. چند روز پیش یکی از دوستان من رو وارد یه گروهی کرد تو محیط وایبر فقط داشتن از مشکلات می گفتن. این که داعش تیپ خودش رو وارد ایران کرده و تا نرخ بنزین. داشتم کار میکردم. انقدر این پستها رو خوندم که از کار کردن خسته شدم.
امروز یکی از دوستان خوبم من رو به یه گروه سینمایی دعوت کرد تو تلگرام. اونقدر روحیم تغییر کرد که نگو. اونجا هم فقط انتقاد.
خوب یکم هم به جای بهونه گیری بیایم روی پیشرفت فردی و خود سازی کار کنیم. جهان شاید خیلی پست باشه. من اگر نگاهی زیبا داشته باشم جهان زیبا می شه.
?????? ?? ?????? ???.
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
وایبر واتس اپ همه بیخوده من که اصلا واردش نشدم به این دلیل که
وقت گیره و هیچ چیز مفیدی نداره همه میگن نصب کن ولی من مخالفم اصلا خیلی از زندگیها به خاطر همینا بهم میریزه البته استفاده درست بشه مفیده مثل تلگرام که
شما گفتین بستگی به دوست ادم داره
جملتون پرمعنی و زیباست دقیقا مثبت اندیشی خیلی مهمه
ندا خانم از همه چیز میشه صحیح استفاده کرد و همچنین بد. الان من اگر بخوام با دوستان خارج از ایران تماس تلفنی داشته باشم که کل درامدم رو باید بدم به هزینه ی تلفن. از این بابت به نظر من خوبه.
در مورد اون جمله حقیقت زندگی همینه.
ندا خانم الان خیلی از دوستان می گن خوب محمد ج سالیان ساله ترکیه زندگی کرده. خوش گذرونی کرده. محمد انوران رو میشناسید. عضو انجمنتونه. دوست خوب و شاگرد باهوشه من بوده. اون هم مدتی رو ترکیه بود. بیشتر از سه ماه نتونست دووم بیاره و برگشت ایران. چون همش می گفت اینجا سخته. خوب برای من و امثال من هم سخت بود. ولی پیشرفت برامون مهم بود. محمد هم تو ایران پیشرفت عالیی داشت. ولی من نمی تونستم تو ایران پیشرفت کنم. اگر زیبا اندیشی نمی کردم که دق می کردم
?????? ?? ?????? ???.
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
بله مزایایی هم داره
اقای انوران رو بله میشناسم حدس میزدم دوستشون باشین ایشون بیشتر در زمینه عکاسی فعالیت دارن اگر اشتباه نکنم
منفی و مثبت اندیشی خیلی مهمه میگن ادم منفی وقتی از پنجره بیرونو نگاه میکنه میگه چرا شیشه کثیفه ولی ادم مثبت اندیش میگه چه طبیعت زیبایی
امیدوارم همیشه موفق باشید در کارهاتون
منم وقتتونو گرفتم دیر وقته نگین عجب دختر پرحرفی
شبتون بخیر