سلام.سال نو رو به همه دوستان تبريك ميگم.دوست عزيز ممنون از مطلب جالبت.اين رندرها پوليه؟حتما بايد رو سيستم c4d نصب باشه يا نه ميشه از يه سيستم ديگه پروژه رو برداشت و داد به شركت مكسون؟ممنون.
سلام.سال نو رو به همه دوستان تبريك ميگم.دوست عزيز ممنون از مطلب جالبت.اين رندرها پوليه؟حتما بايد رو سيستم c4d نصب باشه يا نه ميشه از يه سيستم ديگه پروژه رو برداشت و داد به شركت مكسون؟ممنون.
ممنون.منظورم اينه كه من رو سيستمي كه باهاش به اينترنت وصل ميشم ويندوز اكسپي نصبه وبهتر ميدونيد كه نميشه رو اين ويندوز c4d نصب كرد.ميخواستم بدونم نميشه فقط پروژه رو داخل سايتشون كپي كنم و رندرش كنن؟بايد حتما عضو اين سايت باشم؟هرچقدرهم مدتش طولاني باشه رندر ميگيرن وبا توجه به تنظيمات رندري كه براش تنظيم ميكنيم رندر ميگيرن يا خودشون تنظيم ميكنن؟مثلا اگه از ويري استفاده كرده باشيم به همون شكل خروجي ميدن بهمون؟ممنون دوست عزيز.
خواهش میکنم
سواله اولتون :
راستش باید نرم افزار نصب باشه چون مکسون پروژه رو از team render میگیره و رندر میکنه
سوال دومتون :
درسته باید ثبت نام کنید
سوال سومتون :
بله با توجه به تنظیمات رندری که شما تنظیم کردین کار رو رندر میکنن . درسته شما با هر پلاگینی که میخوای انیمیشنتو بساز مکسون همون جوری رندر میگیره
خواهش میکنم
موفق باشید