برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

مشاهده : 4581 , پاسخ ها : 16
موضوع: انیمیشن از شما رندر آن با شرکت مکسون :)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سلام.سال نو رو به همه دوستان تبريك ميگم.دوست عزيز ممنون از مطلب جالبت.اين رندرها پوليه؟حتما بايد رو سيستم c4d نصب باشه يا نه ميشه از يه سيستم ديگه پروژه رو برداشت و داد به شركت مكسون؟ممنون.

danivfx آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    11746
    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2013 نمایش پست ها
    سلام.سال نو رو به همه دوستان تبريك ميگم.دوست عزيز ممنون از مطلب جالبت.اين رندرها پوليه؟حتما بايد رو سيستم c4d نصب باشه يا نه ميشه از يه سيستم ديگه پروژه رو برداشت و داد به شركت مكسون؟ممنون.
    سلام
    ساله نو شما هم مبارک
    خواهش میکنم
    نه پولی نیست خود نرم افزار team render رو داره
    حتما باید نرم افزار نصب باشه که بتونید از team render استفاده کنید .
    منظورتون رو متوجه نشدم !!!لطف ساده تر توضیح بدین با تشکر
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط danivfx نمایش پست ها
    سلام
    ساله نو شما هم مبارک
    خواهش میکنم
    نه پولی نیست خود نرم افزار team render رو داره
    حتما باید نرم افزار نصب باشه که بتونید از team render استفاده کنید .
    منظورتون رو متوجه نشدم !!!لطف ساده تر توضیح بدین با تشکر
    موفق باشید
    ممنون.منظورم اينه كه من رو سيستمي كه باهاش به اينترنت وصل ميشم ويندوز اكسپي نصبه وبهتر ميدونيد كه نميشه رو اين ويندوز c4d نصب كرد.ميخواستم بدونم نميشه فقط پروژه رو داخل سايتشون كپي كنم و رندرش كنن؟بايد حتما عضو اين سايت باشم؟هرچقدرهم مدتش طولاني باشه رندر ميگيرن وبا توجه به تنظيمات رندري كه براش تنظيم ميكنيم رندر ميگيرن يا خودشون تنظيم ميكنن؟مثلا اگه از ويري استفاده كرده باشيم به همون شكل خروجي ميدن بهمون؟ممنون دوست عزيز.

danivfx آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    11746
    نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2013 نمایش پست ها
    ممنون.منظورم اينه كه من رو سيستمي كه باهاش به اينترنت وصل ميشم ويندوز اكسپي نصبه وبهتر ميدونيد كه نميشه رو اين ويندوز c4d نصب كرد.ميخواستم بدونم نميشه فقط پروژه رو داخل سايتشون كپي كنم و رندرش كنن؟بايد حتما عضو اين سايت باشم؟هرچقدرهم مدتش طولاني باشه رندر ميگيرن وبا توجه به تنظيمات رندري كه براش تنظيم ميكنيم رندر ميگيرن يا خودشون تنظيم ميكنن؟مثلا اگه از ويري استفاده كرده باشيم به همون شكل خروجي ميدن بهمون؟ممنون دوست عزيز.
    خواهش میکنم
    سواله اولتون :
    راستش باید نرم افزار نصب باشه چون مکسون پروژه رو از team render میگیره و رندر میکنه

سوال دومتون :
    درسته باید ثبت نام کنید
    سوال سومتون :
    بله با توجه به تنظیمات رندری که شما تنظیم کردین کار رو رندر میکنن . درسته شما با هر پلاگینی که میخوای انیمیشنتو بساز مکسون همون جوری رندر میگیره
    خواهش میکنم

موفق باشید