نوشته اصلی توسط neda * کرکش اون پایین عکسه دانلود کنید اونو دانلود کردم. خود برنامه نداشت اصلا چیزی .. من اومدم در بخش پلاگین های سینما فوردی هم گذاشتم ولی متاسفانه هیچ گونه پیامی مبنی بر کرک بهم نداد !
نوشته اصلی توسط fo-eng اونو دانلود کردم. خود برنامه نداشت اصلا چیزی .. من اومدم در بخش پلاگین های سینما فوردی هم گذاشتم ولی متاسفانه هیچ گونه پیامی مبنی بر کرک بهم نداد ! من الان r16 دارم ولی قبلا r14 نصب کردم باید کرکو جداگانه توی مسیر خود نرم افزارکپی کنید
نوشته اصلی توسط neda * من الان r16 دارم ولی قبلا r14 نصب کردم باید کرکو جداگانه توی مسیر خود نرم افزارکپی کنید فکر کنم از خیرش بگذرم به مراتب بهتر باشه .. الان می خوام به نوشتم متریال بدم و مندم چه مدلی کنم .. خواستم از این مدل ها استفاده کنم.
نوشته اصلی توسط fo-eng فکر کنم از خیرش بگذرم به مراتب بهتر باشه .. الان می خوام به نوشتم متریال بدم و مندم چه مدلی کنم .. خواستم از این مدل ها استفاده کنم. اموزش نصبش رو ببینید http://forum.video-effects.ir/thread7282.html
مال شما خیلی بیشتر از من گزینه داره هههههههههه توی vray
نوشته اصلی توسط Number-One مال شما خیلی بیشتر از من گزینه داره هههههههههه توی vray شما کدوم v-ray رو نصب کردید.؟ از همین جا برداشتید.؟ این عکس واسه آموزشه بود .. از سیستم بنده نبود!
مشاهده قوانین انجمن