سلام استاد ظاهرا یک مشکلی در دانلود هست من حتی با تبدلیل لینک هم نتونستم دانلود کنم لطفا بررسی بفرمایید با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام استاد ظاهرا یک مشکلی در دانلود هست من حتی با تبدلیل لینک هم نتونستم دانلود کنم لطفا بررسی بفرمایید با تشکر
[QUOTE=saromanzeus;129877]سلام آقای هادیپور-شما که این همه دارین زحمت میکشین بیاین یه مجموعه ویدئو آموزش کامل از تمام پلاگین های [B]Trapcode Suite رو بذارین -من خیلی دوس دارم کار کردن به صورت حرفه ای با این پلاگین هارو یاد بگیرم-ویدئو های سایتتونو دیدم همه رو ولی مشکل بقیه پلاگین هاست-ممنون میشم یه فکری واسه این قضیه بکنین خصوصا که ورژن جدیدشم اومده با یه پلاگین جدید[/B]
بازم ممنون واسه زحماتتون[/QUOTE]
سلام
این پلاگین هارو همه توضیح دادیم ولی شاید این مجموعه ساخته بشه
[QUOTE=abbaskarimi78;129892]سلام استاد ظاهرا یک مشکلی در دانلود هست من حتی با تبدلیل لینک هم نتونستم دانلود کنم لطفا بررسی بفرمایید با تشکر[/QUOTE]
سلام
لینک دانلود از سایت سازنده همراه با سریال گذاشته شد
سلام خسته نباشید آقای هادی پور .
آقای هادی پور من نسخه قدیمی این پلاگین را روی افترم دارم ، چطوری بادی نسخه جدید را با نسخه قدیمی جایگزین و نصب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید :)
در پناه خدا
:)
[QUOTE=moharer;129903]سلام خسته نباشید آقای هادی پور .
آقای هادی پور من نسخه قدیمی این پلاگین را روی افترم دارم ، چطوری بادی نسخه جدید را با نسخه قدیمی جایگزین و نصب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایید :)
در پناه خدا
:)[/QUOTE]
درود بر شما
تو Control Panel بعد Programs بعد Uninstall Or Change A Program اون قسمت Trapcode Suite رو Uninstall کن تا حذف بشه و دوباره جدید هارو نصب کن.
عاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:8::8::8::8::8::8::8:
داش حسین اولش ندیده چون میشناختمت گفتم دمت گرم......ولی حالا که نصب کردم و کار کردم باهاش میبینم که یه دمت گرم گفتن خیلی کمه ......فقط میتونم بگم کمتر کسی مث خودت پیدا میشه.یدونه ای
[QUOTE=amir6417;129915]داش حسین اولش ندیده چون میشناختمت گفتم دمت گرم......ولی حالا که نصب کردم و کار کردم باهاش میبینم که یه دمت گرم گفتن خیلی کمه ......فقط میتونم بگم کمتر کسی مث خودت پیدا میشه.یدونه ای[/QUOTE]
مخصلم عزیز لطف داری
تو این هفته تمام پلاگین هارو آموزش میدیم
[QUOTE=Hadipour;129917]مخصلم عزیز لطف داری
تو این هفته تمام پلاگین هارو آموزش میدیم[/QUOTE]
داداش میگن زکات علم نشر اونه ..فک نکنم زکاتی به گردنت باشه.....
سلام آقای هادی پور عزیز
ای ول ، دست گلت درد نکنه بازم طبق معمول گل کاشتی
زنده باشی