طریقه دانلود فایلهای لیچ
امکانات:

نگارش: Member Website
)
(

زمان انتشار:
04-11-14
,
10:24
بروزرسانی:
با سلام خدمت دوستان عزیز ....
خیلی از دوستان مشکل دارند با لینکهایی که لیچ نام داره و نمی تونند دانلود کنند ...
اول از همه یک سایت معرفی می کنم بهتون که شما توی این سایت عضو بشید و با پرداخت 3 هزار تومان می تونید 15 گیگ فضای دانلود بگیرید و لینکهای لیچ رو به راحتی دانلود کنید ، هیچ محدودیت زمانی هم نداره و از لحاظ سرعت دانلود عالیه من 15 گیگ رو 5 روز تموم کردم و سرعت خیلی خوبی داره ....
لینک سایت : ( البته این لینکی گذاشتم یعنی اینکه معرف شما من هستم )
MultiShare | دانلود مستقیم و آسان از سایت های اشتراک فایل و تورنت - مستقیم کننده لینک
و لینک اصلی هم :
MultiShare | دانلود مستقیم و آسان از سایت های اشتراک فایل و تورنت - مستقیم کننده لینک
خب حالا با چند عکس طریقه دانلود رو نشون میدم بهتون ....
البته بعد از ثبت نام و خرید حجم ( به نظر من 3000 تومان برای دانلود آموزشهایی که واقعا نایابه عالیه !!!! )
به طور مثال سایتی دیدم فوتیجهای آماده Drag & Dr0p رو برای فروش گذاشته و با قیمتی بالا !!!!!! حالا میخوایم اینو رایگان دانلود کنیم ....
خب من به سایت مرجع میرم و روی لینک مورد نظر کلیک می کنم ....
و حالا یک صفحه دیگه باز میشه که لینک دانلود هست و لینک رو کپی می کنیم
و حالا میرم به سایتی که به عنوان میانجی هست و لینک رو اونجا تبدیل به لینک مستقیم می کنیم ....
لینک رو توی صفحه که پایین مشخص کردم Paste می کنیم ....
و در آخر هم روی دکمه تبدیل کلیک می کنیم و به لینک مستقیم و سرعت بالا تبدیل شد ...
حتما برید عضو بشید ، چون به زودی میخوام آموزشهای زیادی رو به صورت لیچ بذارم که خیلی کمیابه ....
موفق باشید ....