یک سوال از انیمیشن دارم،چرا برادر کایکو دستمال قدرتشو توی جیب خودش نمیزاشت همش دست پدربزرگش بود؟
خواهشا واقعیت بگید از بچگی درگیر این سوال بودم![]()
یا بدلیل طنز داستان بوده مثلا آدمی به هیبت و قدرت داداش کایکو دستمال
قدرتش توی جیب پدر بزرگش بود.
یا اینکه هم پند و پیغامش این بوده که هر چقدرم زور و قدرت داشته باشی همیشه باید پشتت رو به ریش سفیدا
بدی و اونا سرچشمه خرد هستند ...یا: به نیمه دیگه باید باشه در کنار قدرت و زورو بازو (جوانی و خامی )
اونم اندیشه است (که شخص پیر با موهای سفید و ریش بلند سفید تعبیری از اون نیمه آگاهه )
از قدرتت درست استفاده کن و فکر کن ..بعد عمل کن.
چون معمولا جوانی دوران خامی حساب میشده و شخص ریش سفیدتعبیر آدم آگاه و بالغی که همه چیزو میدونه و میتونه
به آدمها کمک کنن که در کنار خرد این ریش سفید ها از قدرتی که دارن درست استفاده کنن!!!مثل سندباد که یه پیرمرد با
ریش و محاسن سفید کنارش بود.
نمیدونم این تعبیر منه![]()
1- چرا تو انگلستان فرمون ماشین ها این طرفه؟! چرا دکمه های لباسهاشون اکثرا از این طرف بسته میشن؟! عقده ی تفاوت دارن؟
2- مکاتب زیر رو در یک خط توضیح بدید! و یکی رو انتخاب کنید. انتخاب دیگه ای به جز اینا ندارید فرضا.
لیبرالیسم
فاشیسم
مارکسیسم
بودیسم
تروریسم
صهیونیسم
املیسم (Ommolism) (خودساخته است)
3- چرا ملت پیچ های چهارسو و دوسو ایجاد کردند؟ چرا همه ی پیچ ها یک قالب مشخص ندارند؟
4- خودروی کندر 90 (خواستم تبلیغ نشه!) تولید شده توسط بوووووق خودرو و رنوی فرانسه رو مقایسه کنید!
5- چرا گلگیر عقب و جلوی ماشین ها هم اندازه نیستن؟
6- اگر گفتید چرا روی روغن موتور های 4 لیتری به جای 4 لیتر با کمال پر رویی میزنه 3.45 تا 3.7 لیتر؟
وقتی غذاتون بسوزه و قابل خوردن نباشه چیکار میکنی ما که تخم مرغ میخوریم :78::d![]()
ما یه همشهری داریم که هر روز غذاشون میسوزه ولی اونا دیگه نیمرو یا همون تخم مرغ خودمون هم نمی خورن مثل ماولی غذا ما که بسوزه دیگه همون تخم مرغ بیرون غذا دوباره درس کردن تو کار نیس
![]()
خلاصه قدر این خانم عیدی پور رو بدونید -- کلا خانم ها در همه مسائل هم دقیق تر هم با وفاتر و هم تمیز تر و هم کامل تر هستن و هم با مسئولیت تر من با هر خانم یا دختری سر وکار داشتم بهترین نتیجه ی کاری رو گرفتم پسر ها رو که نگو ! بی نظم اکثر مواقع بد قول و .... خودتون می دونید دیگه