میشه کی برام تفاوت پرمیر و ادیوس رو توضیح بده و یه شکل از محیط ادیوس بزاره و همچنین بگه ادیوس روی لپ تاپ نصب میشه؟
میشه کی برام تفاوت پرمیر و ادیوس رو توضیح بده و یه شکل از محیط ادیوس بزاره و همچنین بگه ادیوس روی لپ تاپ نصب میشه؟
تفاوت زیاد هست ....
ادیوس هم مثه پریمیر نرم افزار تدوین هست ....
شما فکر کن ادیوس پراید هست و پریمیر بنز (( البته جسارت نشه به دوستان ادیوس کار من خودم 6 سال با ادیوس کار کردم و 3 سال هست دارم با پریمیر کار می کنم )) هر دو شما رو به مقصد می رسونه ولی بنز کجا و پراید کجا ...
البته بگم خدمتتون اگر کار تدوین انجام میدید و خیلی ساده میخواین کار کنید من پیشنهادم ادیوس هست ولی اگر مایل به تدوین پرکار هستید پریمیر بهترین هست ....
بله روی لپ تاپ هم نصب میشه ....
کسی میتونه برای آموزش این بهم کمک کنه؟
http://s5.picofile.com/file/81225471...3_cut.mp4.html
قسمت قرار دادن ویدیو تو متن( تکست) بلدم اما اینکه چطوری طبیعی دوربینو میاره جلو و میچرخونه نمیدونم چطوریه، اگه آموزششو زود زود بزارید ممنون میشم.
آره درسته با افتره، شبیهشم با پریمیر نمیشه؟
آخه یکی بهم میگفت وقتتو واسه پریمیر هدر نده برو ادیوس یاد بگیر، پس اینا همه سلیقه شخصیه افراده که به زبون میاد وگرنه هر دوش قدرتمنده و فکر میکنم اگه یکیو یاد بگیریم اون یکیم میتونیم انجام بدیم
همچین سلیقه شخصی نیست ....
اون کسی که به شما گفته وقتتون رو واسه پریمیر هدر ندید به طور حرفه ای کار نمی کنه ....
شما از این دوستی که این حرف رو زده بپرسید معنی Pro چیه ؟ به هر نرم افزاری این نشان Pro رو نمیدن در نر م افزارهای تدوین تا جایی که من می دونم پریمیر پرو و فینال کات پرو این نشان رو دارندو ادیوسی در کار نیست ....
اگر شما میخواین فقط و فقط کار تدوین مجلس عروسی انجام بدید برید سراغ ادیوس ولی اگر قصدتون فراتر از تدوین عروسی هست پیشنهاد می کنم ....
دوست عزیز از آموزشت ممنونم، اگه لطف کنی و منت بزاریو آون آموزشهایی که من ازت خواستمو تو قسمت آموزشهای درخواستی قرار بدی ممنون میشم