برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 76

مشاهده : 29619 , پاسخ ها : 75
موضوع: دانلود اسکریپت FX Particle Builder v1.0.0 برای افتر افکت

سلام...

میخوام یه مطلب غرور انگیز بهتون بگم!

میخواستم بگم این اسکریپت موفق وخلاق توسط یک تیم ایرانی توسعه داده میشه و بزودی ورژن 2 این ابزار بصورت پلاگین و با امکانات خیلی وسعیتر و جذابتر منتشر خواهد شد...

البته امکان کرک کردن ورژن جدید شاید برای نسخه های غیرمجاز وجود نداشته باشه!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام
    ورژن نرم افزار شما چنده؟

دقت کنید وقتی که پلاگین را نصب می کنید در قسمت Program Files\Adobe دوتا پوشه ایجاد می شود به نام After Effects CC 2015 و After Effects CC 2015.3 که این پلاگین ها میرن در پوشه After Effects CC 2015 که شما وارد آن شوید و پوشه های Plugin و Preset رو کپی کنید در پوشه After Effects CC 2015.3 تا کنار پلاگین های دیگر نرم افزار کپی شوند.

سلام دستت طلا .درست شد. ممنون ممنون

سلام خسته نباشید خیلی زیاد . استاد گل من واقغا به این اسکریپت احتیاج دارم . من تمام کار هایی که شما دستور دادین رو مئ به مو انجام دادم . جهت اطلاع عرض کنم من ویندوزم 10 و ورژن افتر افکتم 2015.3 هستش . پارتیکل ورژن 2 رو هم نصب کردم اما این ارور رو میده / تمنا میکنم بگین مشکل رو چظوری حل بکنم؟

After Effects warning : This Favorite Contains Refrences to missing effects . please install the following effects to restore these references

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط پژمان123 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید خیلی زیاد . استاد گل من واقغا به این اسکریپت احتیاج دارم . من تمام کار هایی که شما دستور دادین رو مئ به مو انجام دادم . جهت اطلاع عرض کنم من ویندوزم 10 و ورژن افتر افکتم 2015.3 هستش . پارتیکل ورژن 2 رو هم نصب کردم اما این ارور رو میده / تمنا میکنم بگین مشکل رو چظوری حل بکنم؟

After Effects warning : This Favorite Contains Refrences to missing effects . please install the following effects to restore these references
    سلام
    برای بیشتر دوستان در ویندوز 10 کار نکرد عزیز
    بهتره ویندوز 8.1 نصب کنید چون بعضی از پلاگین و نرم افزار های دیگه روی این ورژن سیستم عامل کار نمی کنند
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

سلام من تست کردم ویندوز 10 و افترافکت 2015.3 به درستی اجرا شد,شما یکبار دیگه مراحل رو انجام بدید شاید درست شد.

تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط پژمان123 نمایش پست ها

دوباره مراحل نصب رو با دقت برید ببینید چی میشه
    روش نصب اسکریپت به این شکله
    داخل فایلی که دانلود کردید یه فایلی به نام FX_Particle Builder هست که اون رو این آدرس کپی کنید
    C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CC 2015\Support Files\Scripts\ScriptUI Panels

بعد دوباره یه پوشه ای هست به نام FXPB که باید کنار همون فایل یعنی این قسمت کپی کنید
    C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CC 2015\Support Files\Scripts\ScriptUI Panels

بعد اگه نشد ورژن جدید پارتیکل رو نصب کنید 2.5
    http://forum.video-effects.ir/thread21013.html
    Download and Plugin

سلام
    من یک نوشته ای رو تایپ کردم و تو یه فیلم گذاشتم و این اسکریپت رو اعمال میکنم ولی این ارور میاد

عکس

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط Bardia. نمایش پست ها
    سلام
    من یک نوشته ای رو تایپ کردم و تو یه فیلم گذاشتم و این اسکریپت رو اعمال میکنم ولی این ارور میاد

عکس
    سلام عزیز
    برای نوشته دقیقا همون کاری که در آموزش گفتیم انجام دادید؟
    Download and Plugin

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    سلام عزیز
    برای نوشته دقیقا همون کاری که در آموزش گفتیم انجام دادید؟

دقیقا مثل آموزش شما ولی نمیدونم این ارور چیه که میاد

سلام. من اخرش که براش رو میزنم که پارتیکل درست کنه. اون اروره که اوکی میزنی میره.بره من نمیره هر چی اوکی میزنم

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 45678 آخرینآخرین